Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nestie

BÓL ZĘBA .. HELP !

Polecane posty

Gość Nestie

Od trzech dni masakrycznie boli mnie ząb jest na dole po boku mam dziure nerw na wierzchu .. całą noc nie spałam próbowałam wody z solą , zamrażania zęba , brałam apap .. ibuprom max ( jak narazie to trochę pomogło ) Jest u mnie pogotowie dent. ale cholernie się boje bo na 100 % mi go wyrwą a nigdy nie byłam u dentysty !v ( mam 14 l ) nie moge nic jeść . Ale zbyt boje się iść do dentysty , bo na ból jestem straasznie wrażliwa co zrobić ?

Gość Medeline
Idź natychmiast do dentysty!!! I przy okazji wylecz pozostałe ząbki, żeby nie doprowadzić do takiej sytuacji. Poza tym nici, płyn do płukania i mycie ząbków po każdym (!!!!) posiłku! I nie bój się! Dadzą znieczulenie i będzie boleć mniej niż teraz.

Gość dentysta tylko ehhhhhhh
idź lepiej bo od tego mozesz mieć inne problemy, moze juz jest tamn jakiś zgorzel czy coś, może jakiś dentysta cie przyjmie??? albo chociaż do rodzinnego albo na pogotowie zeby ci chociaz ketonmal przepisali ale to ocny lek wiec tylko zeby ból przetrzymac i jak najszybciej do dentysty!!!! mozesz jeszce płukac dentoseptem(ale bez wody) tylko opatyczkiem do ucha zamoczyc i do zęba przyłożyć. ale to tylko na chwile może piomóc....