Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAGDA54765

miłosc

Polecane posty

Gość MAGDA54765

od 4 lat nie mogę zapomnieć o nim. wtedy głupio wyszło między nami, przez glupia pomyłke nigdy nie bylismy ze soba. kocham go i wiemze on mnie tez nie pytajcie dlaczego bo to długa historia. jestem smutna płacze gdy o nim myśle, ale wiecie co? jestem szczesliwa ze zycie dalo mi mozliwosc tak bardzo kogos pokochac. to jest nie do opisania, moze kiedys zwiaze sie z kims ale go nigdy nie pokocham. lubie smutne piosenki kiedys ktos mi powiedzial ze mam smutne oczy takie przezroczyste musial kiedys ktos mnie zranic ... mial racje ale nigdy juz nic sie nie zmieni. czy ktos przezyl z was taka miłosc? nie mozecie ze soba byc choc tak bardzo sie kochacie?

Gość rhnwr
tak. 2 lata. tylko nie wiem czy on cos do mnie czuje. nigdy nie bylismy razem.

Gość Aplikant Sądowy przed
przez jaką pomyłkę

Gość nati6668j
ta pomyłka to naprawde długa historia, napisze a skrócie że on zdobył od kogos moj numer komorki pisal do mnie . a ja głupia myslalam ze to ktos inny. taki jeden ktory wtedy te cztery lata temu tezmi sie podobal a bylo to tylko krotkie zauroczenie . i wtedy on pomyslał ze bawie sie kilkoma naraz przestał pisac aja pozniej dowiedziałam sie ze wtedy to był on ale było już za pozno . byłam młoda i głupia byłam natretna i straciłam wszystko... a najlepsze jest to że ja wciaz nie stracilam nadzieji...

Gość MAGDA54765
TO WYŻEJ TO JA Z INNEGO NICKU