Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta co nie wie co robic

Spotykac sie z obcokrajowcem?

Polecane posty

Od okolo roku pracuje z pewnym obcokrajowcem. Jest szefem jednego z dzialow, ale nie mojego. Ja w porownaniu z nim jestem malutkim pioneczkiem. Od niedawna zaczelam pracowac ze mna nowa dziewczyna i od razu zauwazyla, ze ten obcokrajowiec na mnie leci. Ja tego nie widzialam. Ale potem otworzylam oczy. No i ... leci na mnie jak cholera! Jest mily i sympatyczny, starszy ode mnie ale moze okolo 6 lat. Zapraszal mnie na obiad w czasie pracy. Wymigalam sie bo nie wiedzialam co robic, czy jest sens cokolwiek zaczynac. Kiedys jak czulam sie smutna dal mi do przeczytania ksiazke o pozytywnym mysleniu, jak czulam sie przeziebiona przyniosl leki itd. Nie chodzi mi tu calkiem o to, ze jest obcokrajowcem. W mojej firmie zreszta jest tylko paru polakow. Bardziej o to, ze jest z mojej firmy i ze jest jakas wazna osoba, w przeciwienstwie do mnie. Plotki beda roznosic sie pewnie z predkoscia swiatla... Martwie sie o to bo bardzo lubie swoja prace i nie chce czuc sie w niej zle jakby cos nam nie wyszlo. No ale.. nie ma ryzyka - nie ma zabawy... No nie wiem. Co sadzicie?

Poradzcie :(

Gość l8idzia
moim zdaniem jesli on Ci sie podoba i chcialabys sie z nim spotykac i byc nawet para to nie przejmuj sie ludzmi, uczucie jest wazniejsze...Tylko co jezeli chodzi mu o panienke na jedna noc?? a pozniej bedzie szantaz itd?

Gość Kafe Prześmiewca
Ale co to znaczy obcokrajowiec? Jeśli jest biały, to tak. Jeśli jest żółty, to trzeba się zastanowić. Jeśli jest czarnuchem, arabusem, albo innych smoluchem, to ani mi się waż :classic_cool:

Gość kakaportosamol
jak nie wiesz co robić to dalej go zlewaj

Gość Olguia
Bialy, bialy :) Holender. A ze jako panienki na jedna noc mnie nie traktuje to wiem, bo to widac :) Ani na typ szantazysty nie wyglada. Tylko boje sie co bedzie jak cos sie spieprzy...