Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja corka ma nie tak w glowie

Moja corka ma meza pantoflarza!!!

Polecane posty

Corka ciezko pracuje, po 10 lub 11 godzin siedzi w pracy a jej maz ma prace za biurkiem 8 h, moja corka zarabia trzy razy wiecej od niego. To ona wlasciwie utrzymuje rodzine, a moj ziec siedzi w domu z malymi dzieci zaraz po pracy. Ja bym chciala by maz mojej corki wzial sie w koncu do jakiejs konkretnej roboty a moj maz wolalby raczej zeby corka sie rozwiodla z takim nieudacznikiem. Ile moj ziec zarabia to sie w glowie nie miesci 1600 na miesiac a corka ma 5000.

Gość no i jak tam?
chyba nie rozumiesz pojecia pantoflarz :P facet jest po prostu mało zaradny i leniwy ;) Niestety tak sie zdarza :/

Tylko co mojej corce po takim mezu nieudaczniku i nierobie. Ona zasluguje na lepsze zycie a nie na takiego darmozjada. Tylko nie chcialabym zeby sie rozwodzila, wtedy pewnie przyszlaby do nas i zamieszkala u nas ze swoimi dziecmi a maz jak najbardziej doprowadza do sytuacji w ktorych oni(moja corka i ziec) sie kloca, bo jemu chodzi oto zeby sciagnac ja do nas.

Doskonale rozumiem, moja corka jest w tej rodzinie glowa rodziny, to ona zarabia na wydatki, jedzenie a jej maz ma marny wklad w to wszystko. Z reszta to jego pierwsza praca ktora sobie sam znalazl i w ktorej do tej zarabial najwiecej. A za maz moja corka musiala wyjdz z tego powodu ze chociaz byla w ciazy, nie chcialam zeby byla panna z dzieckiem(a wlasciwie miala by dwoje dzieci).

Gość zacznij żyć swoim życiem
prowokatorko:P

taka madra jestes ?? chcesz zeby ziec zarabial 5 tysiecy i go w domu nie bylo calymi dniami ??? sama bys siedziala i zajmowala sie bachorami ??? taka jestes cwana ???? ciekawe ! ktos musi siedziec w domu i zajmowac sie dziecmi prawda!? a nie zeby mialy wekkendowych rodzcow. boze kobieto. pozatym 6 tys na miesiac maja i jeszcze ci malo ??? a, moze tobie chodzi o to zeby tobie finansowo pomagali ??? odwal sie od nich kobieto to ich zycie i zyja jak chcia i zarabiaja ile chca! jakbym miala taka matke to bm zerwala z nia kontakt.