Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos78weww

Czy moze być w ciązy

Polecane posty

Gość ktos78weww

Witam kochałem się z dziewczyną 22 na 23 sierpienia z finiszem w środku. Okres jej się skoczy tak podejrzewam bo nie jestem pewien miedzy 10 a 14 sierpnia. Czy może być w ciąży, czy miała wtedy dni płodne. Kiedy może się zorientować jak by była w ciąży ze jest ??

wszystko zależy ile trwa jej cykl.Test moża zrobić w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość ktos78weww
Nie mam pojęcia ile moze trwać cylk. Bardzo by mi zależało żeby była w ciąży. Uratowało by to moje małżeństwo A prawdopodobieństwo ciąży jaki może być duże czy małe ??

Gość ktos78weww
czy nikt nie wie ?

Gość megggs
prawdopodobienstwo jest duze, ale pamietaj, dziecko malzenstwa nie uratuje

Skoro stosunek był ok 2 tygodnie temu, to może już zrobić test ciążowy, ale jego wiarygodność będzie największa w dniu spodziewanej miesiączki. Nie wiem, czy Twoja dziewczyna miała wtedy dni płodne, to zależy od długości jej cyklu (zresztą, aby je dokładnie określić nie wystarczą obliczenia, potrzebne są kilkumiesięczne obserwacje).

Gość ktos78weww
megggs Nie wiem czy uratuje ale chcciałbym ze by się tak stało. Mamy syna 3 letniego ja wyjechałem za granice by zarobić troche grosza na lepsze zycie naszej rodziny a dostałem pozew rozwodowy. Moze jak by była w ciązy to by zmieniła zdanie. Rodzice jej są przeciwko mnie i ją buntują