Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaka^^

żóty śluz a ciąża

Polecane posty

Gość kaka^^

wspolzyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia w dni plodne .. ale nie do konca wchodził tylko tak na 3/a pochwy i bez wytrysku .. pojawił mi sie teraz zloty sluz na bieliznie czy to moze byc objaw ciazy ?

Gość lilie_wodne
nie mam pojecia sama się obawiam ciązy bo podobnie jak ty współżyłam w dni płodne, to był 12 dc wiec plodne byly, tyle ze chłopak nie skonczył we mnie, wiem jednak ze mogło dojśc do zapłodnienia, a powiedz w którym dniu teraz jesteś?

Gość kaka^^
za 4 dni powinnam miec według kalendarzyka miesiaczke

Gość lilie_wodne
a ja ma dostac w czwartek jezeli cykl bedzie tak jak ostatni 28 dni, ale boje sie ze nie dostane, dzis robilam test jest 12 dni od stosunku wyszedł negatywnie, ale boje sie ze sie to zmieni a ty robilas juz test

Gość lilie_wodne
a nie 14?

Gość kolyndara
ja sie dołacze .. 3 dni temu miałam ból lewego jajnika i trochę rozciągliwego przezroczystego śluzu...i to jeden dzień potem była taki przejrzysto biławy mokry a teraz 3 dni później zauważyłam przezroczysty taki galaretowaty... to normalne ...? przecież płodne były wtedy co mnie tak jajnik kuł tak mi się zdaje.

Gość lilie_wodne
KOLANDRYNA ALE O CO DOKŁĄDNIE PYTASZ?

Gość kaka^^
jeszcze nie nie miałam jak ;/ ale jutro zrobie .. strasznie sie boje .. a nie wiesz czy w śluzie podczas podniecenia na penisie są jakieś plemniki ? czytałam o tym wiele i jedni pisza ze tak drudzy ze nie ..

Nie myl stosunku z zapłodnieniem. Zapłodnienie może nastąpić 3 dni po stosunku. Plemniki w tym czasie mogą przeżyć i poczekć na owulację.

Gość lilie_wodne
powiem tak, ze tez wiele stron juz przeczytałam i opinie sa rózne , niby są ale słaby by zapłodnic, inni pisza ze wystarczy nawet ten sam płyn nie musi dojsc do wytrysku, a jak ty się czujesz poz tym ze masz ten dziwny sluz? nie piecze cię nic, piersi nie bolą?

Gość kaka^^
czy można zajsc w ciaze bez wytrysku wgl ?;/ i co z tym zołtym sluzem ? ..

Gość lilie_wodne
ymotka, nie myle, laska npaisala ze jak na tescie jest napisane ze wykrywa ciaze 6 dni od zapłodnienia to napisala ze trzeba odliczyc 14 dni od stosunku i wyjdzie test bankowo

Gość lilie_wodne
duzo tego sluzu masz?

dziewczyny na razie nie szalejcie :) spóźnia wam się okres? bo z tego co tu piszecie to rzadna objawów ciąży nie ma :) nie denerwujcie się bo wtedy na pewno okres wam się spóźni :) stres robi swoje, a w ciąże wcale nie jest tak łatwo zajść :(

Gość kaka^^
no własnie nic zadnego pieczenia swedzenia bólu ..

Gość lilie_wodne
jestesmy przed ja mam dostac okres w srode lub w czwartek, a słuchaj jakbym test zrobila w wtorek pokaze juz jakbym była?

Nie. Wykrywa sześciodniową ciążę. A to jest taka która już jest zagnieżdżona w macicy.

Gość lilie_wodne
a ja to fatalnie sie czuje , piersi to mnie tak bola ze szkoda pisac brzuch makabra, do tego tez jestem jakas taka wilgotna, jak nigdy nie moge sobie przypomniec jak bywalo przed okresem czy byłam sucha czy wilgotna, non stop sie łapie na tym ze mysle o ciazy

Gość kaka^^
a ten żółty sluz ;/ nigdy takiego nie miałam ,,, nie jest dużo pachnie troszke nie przyjemniena dodatek ..

Gość kaka^^
ja to jedynie mam zwiekszana potrzebe moczu ;/ co 15 minut praktycznie ;/ jak nigdy ...

Gość lilie_wodne
kurcze cos te linki zle sie zapisuja

Gość lilie_wodne
a jak wspolzyłas to bylas juz po owulacji?

Gość lilie_wodne
u mnie jest tak ze raz mam cykl 25 dni raz 29 raz 26 i juz sama nie wiem jak mam liczyc, zaufałam chłopakowi i pewnie bedzie dzidzius z tego

Gość kaka^^
juz po .. 2 dzien po owulacji ...

Gość lilie_wodne
bo ja bylam 12 dc, jie doszlo do wytrysku ale czy ten płyn był w stanie zapłodnic moje jajeczko, kto wie... ja zauwazyłam u siebie, choc nigdy wczesniej sie tak nie ogladałam ze mam jakies ciemniejsze to miejsce intymne i cos mnie piecze:(

Gość kaka^^
ja strasznie sie boje .. bo kurcze chłopak do anglii mi juz wyjechał :( ..ciagle mysle o tej ciazy ..