Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja pier.....

O BOZE co ja mam zrobic???!!!!

Polecane posty

Gość o ja pier.....

Mam na podwórku taki budynek gospodarczy, lezy tam stara wersalka. Drzwi do tego budynku sa wiecznie otwarte ze wzgledu na wilgoc, zeby sie wietrzyło. No i do tej wersalki od tyłu weszła jakaś obca kocica! Nie da się w ogóle wygonić, próbowałam juz miotlą ją postraszyć, dawałam kielbaskę, robiłam zdjęcia zeby przestraszyła się flesza. NIC. Ona będzie się kocić chyba! Co ja mam zrobić? Jestem sama w domu, nie wiem czyj to kot, nigdy wczesniej go nie widzialam w okolicy. Nie da sie wziac na rece bo wszedl w kąt i nie mozna go dosięgnąc. Co ja mam zrobic? ONA NIE MOZE SIE OKOCIĆ U MNIE BO CO JA ZROBIE Z MALYMI KOTKAMI?

Gość ladacox
slepe młode do wora a wór do rzeczki

Gość wypij jeszcze jedno piwo
:D

Gość ladacox
ew. może mieć problemy przy rodzeniu i zdechnie od gnijących w jej macicy młodych 🖐️

Gość o ja pier.....
Ona może pójdzie sobie, ale kotki zostaną :O Do mojej babci przybląkała się kiedyś kocica przed koceniem, przez jakiś miesiąc była przy kotkach, później gdzieś poszła sobie, do tej pory ją widuje na drugim końcu wsi. A kotki zostały u babci. Ciekawe kurwa co ja zrobię jak kocica się wyniesie a mnie zostawi w prezencie ze 4 małe koty.

koty nie lubią zapachu cytrusów. Obierz cytryne albo pomarancza i skórke rozsyp w tej wersalce. Ja tak przepędziłam kotke która okociła mi się w szafie,co ja kociaki przeniosła w inne miejsce to ona zabierała je spowrotem.

Szkoda, że to nie trafiło na mnie:( Stworzyłabym jej warunki do rodzenia godne królowej:) Poród święta rzecz:)

Gość ladacox
Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Zdaje się ze minęło dużo czasu Louise Zawsze będę pamiętać ten dzień Czołgałem się na kolanach prosząc Cię o to żebyś została Sprawiłaś, że drżałem Sprawiłaś, że się trząsłem Teraz robię najdziwniejsze rzeczy Wyobrażam sobie że zapominam o wszystkim Zapominam o Tobie Louise Nic Nie myśleć o Tobie Nic Nie zaprzeczaj, że to nie prawda Louise Czuję, że staję się słabszy Życie na przygnębiającym morzu, Czuję że schodzę w dół coraz głębiej do ciemnej jaskini Nie ma tak naprawdę nic, żeby odnaleźć drogę. Louise Louise Louise Moje serce kiedyś biło, Teraz jedynie szlocha, Louise Louise Louise Niewzruszone miasto śpi Zgubiłem się na jego ulicach Drżę, Samotne myśli i zapomnienie o Tobie Obiecałaś mi, Powiedziałaś, Powiedziałaś puste kłamstwa, Louise, zostaw mnie, żadnego wtrącania się już więcej. Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Zdaje się ze minęło dużo czasu Louise Zawsze będę pamiętać ten dzień Czołgałem się na kolanach prosząc Cię o to żebyś została Sprawiłaś, że drżałem Sprawiłaś, że się trząsłem Teraz robię najdziwniejsze rzeczy Wyobrażam sobie że zapominam o wszystkim Zapominam o Tobie Louise Nic Nie myśleć o Tobie Nic Nie zaprzeczaj, że to nie prawda Louise Czuję, że staję się słabszy Życie na przygnębiającym morzu, Czuję że schodzę w dół coraz głębiej do ciemnej jaskini Nie ma tak naprawdę nic, żeby odnaleźć drogę. Louise Louise Louise Moje serce kiedyś biło, Teraz jedynie szlocha, Louise Louise Louise Niewzruszone miasto śpi Zgubiłem się na jego ulicach Drżę, Samotne myśli i zapomnienie o Tobie Obiecałaś mi, Powiedziałaś, Powiedziałaś puste kłamstwa, Louise, zostaw mnie, żadnego wtrącania się już więcej. Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Zdaje się ze minęło dużo czasu Louise Zawsze będę pamiętać ten dzień Czołgałem się na kolanach prosząc Cię o to żebyś została Sprawiłaś, że drżałem Sprawiłaś, że się trząsłem Teraz robię najdziwniejsze rzeczy Wyobrażam sobie że zapominam o wszystkim Zapominam o Tobie Louise Nic Nie myśleć o Tobie Nic Nie zaprzeczaj, że to nie prawda Louise Czuję, że staję się słabszy Życie na przygnębiającym morzu, Czuję że schodzę w dół coraz głębiej do ciemnej jaskini Nie ma tak naprawdę nic, żeby odnaleźć drogę. Louise Louise Louise Moje serce kiedyś biło, Teraz jedynie szlocha, Louise Louise Louise Niewzruszone miasto śpi Zgubiłem się na jego ulicach Drżę, Samotne myśli i zapomnienie o Tobie Obiecałaś mi, Powiedziałaś, Powiedziałaś puste kłamstwa, Louise, zostaw mnie, żadnego wtrącania się już więcej. Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Zdaje się ze minęło dużo czasu Louise Zawsze będę pamiętać ten dzień Czołgałem się na kolanach prosząc Cię o to żebyś została Sprawiłaś, że drżałem Sprawiłaś, że się trząsłem Teraz robię najdziwniejsze rzeczy Wyobrażam sobie że zapominam o wszystkim Zapominam o Tobie Louise Nic Nie myśleć o Tobie Nic Nie zaprzeczaj, że to nie prawda Louise Czuję, że staję się słabszy Życie na przygnębiającym morzu, Czuję że schodzę w dół coraz głębiej do ciemnej jaskini Nie ma tak naprawdę nic, żeby odnaleźć drogę. Louise Louise Louise Moje serce kiedyś biło, Teraz jedynie szlocha, Louise Louise Louise Niewzruszone miasto śpi Zgubiłem się na jego ulicach Drżę, Samotne myśli i zapomnienie o Tobie Obiecałaś mi, Powiedziałaś, Powiedziałaś puste kłamstwa, Louise, zostaw mnie, żadnego wtrącania się już więcej. Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Zdaje się ze minęło dużo czasu Louise Zawsze będę pamiętać ten dzień Czołgałem się na kolanach prosząc Cię o to żebyś została Sprawiłaś, że drżałem Sprawiłaś, że się trząsłem Teraz robię najdziwniejsze rzeczy Wyobrażam sobie że zapominam o wszystkim Zapominam o Tobie Louise Nic Nie myśleć o Tobie Nic Nie zaprzeczaj, że to nie prawda Louise Czuję, że staję się słabszy Życie na przygnębiającym morzu, Czuję że schodzę w dół coraz głębiej do ciemnej jaskini Nie ma tak naprawdę nic, żeby odnaleźć drogę. Louise Louise Louise Moje serce kiedyś biło, Teraz jedynie szlocha, Louise Louise Louise Niewzruszone miasto śpi Zgubiłem się na jego ulicach Drżę, Samotne myśli i zapomnienie o Tobie Obiecałaś mi, Powiedziałaś, Powiedziałaś puste kłamstwa, Louise, zostaw mnie, żadnego wtrącania się już więcej. Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Zdaje się ze minęło dużo czasu Louise Zawsze będę pamiętać ten dzień Czołgałem się na kolanach prosząc Cię o to żebyś została Sprawiłaś, że drżałem Sprawiłaś, że się trząsłem Teraz robię najdziwniejsze rzeczy Wyobrażam sobie że zapominam o wszystkim Zapominam o Tobie Louise Nic Nie myśleć o Tobie Nic Nie zaprzeczaj, że to nie prawda Louise Czuję, że staję się słabszy Życie na przygnębiającym morzu, Czuję że schodzę w dół coraz głębiej do ciemnej jaskini Nie ma tak naprawdę nic, żeby odnaleźć drogę. Louise Louise Louise Moje serce kiedyś biło, Teraz jedynie szlocha, Louise Louise Louise Niewzruszone miasto śpi Zgubiłem się na jego ulicach Drżę, Samotne myśli i zapomnienie o Tobie Obiecałaś mi, Powiedziałaś, Powiedziałaś puste kłamstwa, Louise, zostaw mnie, żadnego wtrącania się już więcej. Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Zdaje się ze minęło dużo czasu Louise Zawsze będę pamiętać ten dzień Czołgałem się na kolanach prosząc Cię o to żebyś została Sprawiłaś, że drżałem Sprawiłaś, że się trząsłem Teraz robię najdziwniejsze rzeczy Wyobrażam sobie że zapominam o wszystkim Zapominam o Tobie Louise Nic Nie myśleć o Tobie Nic Nie zaprzeczaj, że to nie prawda Louise Czuję, że staję się słabszy Życie na przygnębiającym morzu, Czuję że schodzę w dół coraz głębiej do ciemnej jaskini Nie ma tak naprawdę nic, żeby odnaleźć drogę. Louise Louise Louise Moje serce kiedyś biło, Teraz jedynie szlocha, Louise Louise Louise Niewzruszone miasto śpi Zgubiłem się na jego ulicach Drżę, Samotne myśli i zapomnienie o Tobie Obiecałaś mi, Powiedziałaś, Powiedziałaś puste kłamstwa, Louise, zostaw mnie, żadnego wtrącania się już więcej. Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Zdaje się ze minęło dużo czasu Louise Zawsze będę pamiętać ten dzień Czołgałem się na kolanach prosząc Cię o to żebyś została Sprawiłaś, że drżałem Sprawiłaś, że się trząsłem Teraz robię najdziwniejsze rzeczy Wyobrażam sobie że zapominam o wszystkim Zapominam o Tobie Louise Nic Nie myśleć o Tobie Nic Nie zaprzeczaj, że to nie prawda Louise Czuję, że staję się słabszy Życie na przygnębiającym morzu, Czuję że schodzę w dół coraz głębiej do ciemnej jaskini Nie ma tak naprawdę nic, żeby odnaleźć drogę. Louise Louise Louise Moje serce kiedyś biło, Teraz jedynie szlocha, Louise Louise Louise Niewzruszone miasto śpi Zgubiłem się na jego ulicach Drżę, Samotne myśli i zapomnienie o Tobie Obiecałaś mi, Powiedziałaś, Powiedziałaś puste kłamstwa, Louise, zostaw mnie, żadnego wtrącania się już więcej. Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Zdaje się ze minęło dużo czasu Louise Zawsze będę pamiętać ten dzień Czołgałem się na kolanach prosząc Cię o to żebyś została Sprawiłaś, że drżałem Sprawiłaś, że się trząsłem Teraz robię najdziwniejsze rzeczy Wyobrażam sobie że zapominam o wszystkim Zapominam o Tobie Louise Nic Nie myśleć o Tobie Nic Nie zaprzeczaj, że to nie prawda Louise Czuję, że staję się słabszy Życie na przygnębiającym morzu, Czuję że schodzę w dół coraz głębiej do ciemnej jaskini Nie ma tak naprawdę nic, żeby odnaleźć drogę. Louise Louise Louise Moje serce kiedyś biło, Teraz jedynie szlocha, Louise Louise Louise Niewzruszone miasto śpi Zgubiłem się na jego ulicach Drżę, Samotne myśli i zapomnienie o Tobie Obiecałaś mi, Powiedziałaś, Powiedziałaś puste kłamstwa, Louise, zostaw mnie, żadnego wtrącania się już więcej. Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Zdaje się ze minęło dużo czasu Louise Zawsze będę pamiętać ten dzień Czołgałem się na kolanach prosząc Cię o to żebyś została Sprawiłaś, że drżałem Sprawiłaś, że się trząsłem Teraz robię najdziwniejsze rzeczy Wyobrażam sobie że zapominam o wszystkim Zapominam o Tobie Louise Nic Nie myśleć o Tobie Nic Nie zaprzeczaj, że to nie prawda Louise Czuję, że staję się słabszy Życie na przygnębiającym morzu, Czuję że schodzę w dół coraz głębiej do ciemnej jaskini Nie ma tak naprawdę nic, żeby odnaleźć drogę. Louise Louise Louise Moje serce kiedyś biło, Teraz jedynie szlocha, Louise Louise Louise Niewzruszone miasto śpi Zgubiłem się na jego ulicach Drżę, Samotne myśli i zapomnienie o Tobie Obiecałaś mi, Powiedziałaś, Powiedziałaś puste kłamstwa, Louise, zostaw mnie, żadnego wtrącania się już więcej. Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Zdaje się ze minęło dużo czasu Louise Zawsze będę pamiętać ten dzień Czołgałem się na kolanach prosząc Cię o to żebyś została Sprawiłaś, że drżałem Sprawiłaś, że się trząsłem Teraz robię najdziwniejsze rzeczy Wyobrażam sobie że zapominam o wszystkim Zapominam o Tobie Louise Nic Nie myśleć o Tobie Nic Nie zaprzeczaj, że to nie prawda Louise Czuję, że staję się słabszy Życie na przygnębiającym morzu, Czuję że schodzę w dół coraz głębiej do ciemnej jaskini Nie ma tak naprawdę nic, żeby odnaleźć drogę. Louise Louise Louise Moje serce kiedyś biło, Teraz jedynie szlocha, Louise Louise Louise Niewzruszone miasto śpi Zgubiłem się na jego ulicach Drżę, Samotne myśli i zapomnienie o Tobie Obiecałaś mi, Powiedziałaś, Powiedziałaś puste kłamstwa, Louise, zostaw mnie, żadnego wtrącania się już więcej. Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Zdaje się ze minęło dużo czasu Louise Zawsze będę pamiętać ten dzień Czołgałem się na kolanach prosząc Cię o to żebyś została Sprawiłaś, że drżałem Sprawiłaś, że się trząsłem Teraz robię najdziwniejsze rzeczy Wyobrażam sobie że zapominam o wszystkim Zapominam o Tobie Louise Nic Nie myśleć o Tobie Nic Nie zaprzeczaj, że to nie prawda Louise Czuję, że staję się słabszy Życie na przygnębiającym morzu, Czuję że schodzę w dół coraz głębiej do ciemnej jaskini Nie ma tak naprawdę nic, żeby odnaleźć drogę. Louise Louise Louise Moje serce kiedyś biło, Teraz jedynie szlocha, Louise Louise Louise Niewzruszone miasto śpi Zgubiłem się na jego ulicach Drżę, Samotne myśli i zapomnienie o Tobie Obiecałaś mi, Powiedziałaś, Powiedziałaś puste kłamstwa, Louise, zostaw mnie, żadnego wtrącania się już więcej. Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Zdaje się ze minęło dużo czasu Louise Zawsze będę pamiętać ten dzień Czołgałem się na kolanach prosząc Cię o to żebyś została Sprawiłaś, że drżałem Sprawiłaś, że się trząsłem Teraz robię najdziwniejsze rzeczy Wyobrażam sobie że zapominam o wszystkim Zapominam o Tobie Louise Nic Nie myśleć o Tobie Nic Nie zaprzeczaj, że to nie prawda Louise Czuję, że staję się słabszy Życie na przygnębiającym morzu, Czuję że schodzę w dół coraz głębiej do ciemnej jaskini Nie ma tak naprawdę nic, żeby odnaleźć drogę. Louise Louise Louise Moje serce kiedyś biło, Teraz jedynie szlocha, Louise Louise Louise Niewzruszone miasto śpi Zgubiłem się na jego ulicach Drżę, Samotne myśli i zapomnienie o Tobie Obiecałaś mi, Powiedziałaś, Powiedziałaś puste kłamstwa, Louise, zostaw mnie, żadnego wtrącania się już więcej. Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Zdaje się ze minęło dużo czasu Louise Zawsze będę pamiętać ten dzień Czołgałem się na kolanach prosząc Cię o to żebyś została Sprawiłaś, że drżałem Sprawiłaś, że się trząsłem Teraz robię najdziwniejsze rzeczy Wyobrażam sobie że zapominam o wszystkim Zapominam o Tobie Louise Nic Nie myśleć o Tobie Nic Nie zaprzeczaj, że to nie prawda Louise Czuję, że staję się słabszy Życie na przygnębiającym morzu, Czuję że schodzę w dół coraz głębiej do ciemnej jaskini Nie ma tak naprawdę nic, żeby odnaleźć drogę. Louise Louise Louise Moje serce kiedyś biło, Teraz jedynie szlocha, Louise Louise Louise Niewzruszone miasto śpi Zgubiłem się na jego ulicach Drżę, Samotne myśli i zapomnienie o Tobie Obiecałaś mi, Powiedziałaś, Powiedziałaś puste kłamstwa, Louise, zostaw mnie, żadnego wtrącania się już więcej. Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise Zdaje się ze minęło dużo czasu Louise Zawsze będę pamiętać ten dzień Czołgałem się na kolanach prosząc Cię o to żebyś została Sprawiłaś, że drżałem Sprawiłaś, że się trząsłem Teraz robię najdziwniejsze rzeczy Wyobrażam sobie że zapominam o wszystkim Zapominam o Tobie Louise Nic Nie myśleć o Tobie Nic Nie zaprzeczaj, że to nie prawda Louise Czuję, że staję się słabszy Życie na przygnębiającym morzu, Czuję że schodzę w dół coraz głębiej do ciemnej jaskini Nie ma tak naprawdę nic, żeby odnaleźć drogę. Louise Louise Louise Moje serce kiedyś biło, Teraz jedynie szlocha, Louise Louise Louise Niewzruszone miasto śpi Zgubiłem się na jego ulicach Drżę, Samotne myśli i zapomnienie o Tobie Obiecałaś mi, Powiedziałaś, Powiedziałaś puste kłamstwa, Louise, zostaw mnie, żadnego wtrącania się już więcej. Louise It seemed a long time ago Louise I'll always remember that day I crawled on my knees Begging you to stay You made me shiver Louise You made me quiver Now I do the strangest things I think such lonely thoughts Forgetting all Just forgetting you Louise Anything at all Not to think of you Anything at all Don't deny it is not true Louise I feel I am getting weaker A life blue on gloomy waves I feel I am diving deeper Into the darkest caves There's nothing at all To find a way Louise, Louise, Louise My heart used to beat Now it only weeps Louise, Louise, Louise Uncared the city sleeps I am twisted in the streets I am shivering Into the strangest things Lonely thoughts and forgetting you Louise And you promised me You told me You told me ampty lies Louise, Louise, Louise (my only cord is not to adore, I have to say, it is my only way) Louise leave me, leave me No longer interfere Louise Louise Louise

Gość Prażynka_87
Nie wyrzucaj jej !!!!!!!daj jej spokojnie urodzić, jak nie będzie żadnego jedzenia w pobliżu to ona się z tymi kotami wyniesie po jakimś czasie

Gość stepper ezoteryczny
kiełbasę kotu :D o kurrrrwa :D:D 🖐️