Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tortellini123456

seks przy psie

Polecane posty

Gość tortellini123456

hej, mam pytanko. Przygarneliśmy ostatnio z chłopakiem małą psinkę, mieszka z nami w pokoju (wynajmujemy pokój w mieszkaniu studenckim). Problem polega na tym, ze jakoś nie mogę sie przemóc, zeby uprawiać przy nim seks. On cały czas patrzy, a ja się dekoncentruję i rozmyslam co tez mu się teraz roi w głowie. Zamykanie na zewnątrz nie wchodzi w grę, bo Max strasnie piszczy. Co myślicie, czy to ok, żeby kochać się na "oczach psa"? Mój chłopak nie widzi problemu. Za podszywy i złośliwe komentarze dziękuję ;)

Powiedz chłopakowi, żeby poszedł spać albo nie patrzył a ty śmiało się pruj z Maxem.

Gość ediana 26
ale ten Max to jest twój facet czy ten co cię posuwa ? Bo już nic nie rozumiem.

Gość pstro
max posuwa faceta

Gość tortellini123456
Max to pan wozny który ma psa w majtach

Gość GŁUPKI
To naprawdę poważny problem, choć może wydawać się śmieszny. Ja przeszłam to samo i mój facet też się nie przejmował, a nasz pies zachowywał się jak zwierzęta w filmach (przekręcał głowę niby ze zdziwieniem), śmiać mi sie chciało a nie kochać... Ale na pocieszenie psu po jakimś czasie przeszło i przestał zwracać na nas uwagę. Możecie będąc razem dużo się przytulać i obściskiwać, żeby pies widział was razem i przyzwyczaił się do przyklejonych właścicieli...

Gość GŁUPKI
potem ten pies odgryzł pyte mojemu facetowi

Gość ja sie wtydzilam
przy moim kocie ,ale teraz juz mi przeszlo,to strasznie dekoncentruje

Gość GŁUPKI
Ale podszyw... litości...

Gość tortellini123456
thx, za poważne potraktowanie tematu. Jest dokładnie tak jak mówisz pies patrzy i przekręca głowę w bok. Wiem, ze pies to tylko zwierzę, ale jakoś jak on z nami jest czuję, że ta chwila jest odarta z intymności. Mam nadzieję, że specjalnie psu psychiki nie zryjemy heh

Gość tortellini123456
podobno może z niego wyruść pies gwałciciel

Gość tortellini123456
Wyrosnąć jak już... wiem, że jutro niedziela i nie trzeba do szkoły wstać, ale myślę ze warto poświęcić chwilę na naukę, żeby przez swoje podszywy nie wyjśc na IDIOTĘ !!!

Gość tortellini123456
nautrz sie ortografi podżywie tak jak ja

Gość mala alko
A moja suczka uwielbiała się ze mną kąpać :O tzn jak szłam się kąpać zawsze to musiała ze mną wejsć do łazienki, jak ją wyrzucałam za drzwi to stała i piszczała, tak, ze musiałam ją wpuścić. Na poczatku się krępowałam, ale teraz mi to wisi, już się jej nie wstydzę :D Pies i tak nie rozumie, więc nie trzeba się wstydzić ;)

Gość hehehehehehehehhehehe
ja dzis piesciłam sie z facetem a obok na fotelu lezał jego kot i sie gapił. potem wlzał pod łóżku i drapał od dołu. wydawało mi sie ze na wszelkie sposoby starał sie nam przeszkoadzic. w pewnym momencie poszedł do kuwety i tak sie zesrał ze od tego smoru odrazu przeszła mi ochota na igraszki :)

Gość tortellini123456
ciągle marzę o tym żeby poseksić się z tym psem jak on tak patrzy, to mam ochotę na niego wskoczyć :O

Gość tortellini123456
myślicie że Max jest zazdrosny?

Gość ika34
My mamy dwa psy. Jeden duzy - Berneńczyk stał i bezczelenie sie gapil z wywieszonym jezorem, a czasami nawet dymał krzesło... wiec nazywalismy go " wlochata antykoncepcją" - jak przeprowadzilismy sie do domku, zamieszkał w garazu i problem sie skonczyl. Drugi pies - york, nic sobie nie robil z naszych zabaw, choc czasami potrafil sie ulozyc obok nas - ostro kochajacych sie i najzwyczajniej na swiecie zasnać z westchnieniem zniesmaczenia :D

Gość ika34
ostatecznie wzięliśmy go do trójkąta, lubię mu possać

Gość dupa1313
w pizde palec w dupe noz co za temat, ahahahhahahaha japierdole,ale zjeby tej

Gość he he 27dupa
kaka

Gość DO hehehehehe
jakbym o moim kocie czytała on robi dokładnie tak samo tymi samymi metodami działa hahahahahha

Ja tesz lubię czasami posunąć mojego jamnika w Pupciie. I fcale mi nie pszeszkadza, że wtedy szczeka.

Gość gość
Lepszy od tradycyjnego jest wirtualny seks. Ja uwielbiamsex telefon i namawiam dziewczyny aby bawily sie dildo - cos cudownego ... http://seksnumer.pl/sex-telefon-julia.html Julciu pozdrawiam cie skarbie, jutro znowu bedziesz wibrator w tyleczek wkładala!