on201011 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 Czy mozna zajsc w ciaze trzymajac najpierw w rece penisa a potem ta reke wlozyc do pochwy dziewczyny ? Mowie o przypadku gdzie nie bylo stycznosci ze sperma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 Tak bo palcem/reka robi sie dzieci...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulina ze stumilowego lasu Napisano Wrzesień 5, 2010 Nie można, wyluzuj. Ile Ty masz lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
on201011 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 pomozcie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
POLAINEZ 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 Teoretycznie istnieje taka możliwość jeśli na ręce znajdował się płyn, który wydziela się przed wytryskiem (on także zawiera niewielką ilość plemników). Jednak w praktyce, zajście w ciążę nie jest takie proste...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 Polainez sorry ale gdzie to wyczytalas ze preejakulat znajdujacy sie na reku moze zaplodnic? Owszem znajduja sie w nim plemniki ale sa uposledzone i niezdolne do zaplodnienia. W ciaze nie jest latwo zajsc przy normalnym stosunku z finalem w srodku wiec jak dla mnie pytanie autora jest co naj mniej smieszne. Palcem dziecka sie nie zrobi i radze wstrzymac sie z sexem i za miast niego douczyc w tym temacie. To o co pytasz swiadczy o tym ze nie jestes gotowy...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
POLAINEZ 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 'co najmniej' , 'zamiast' - to w temacie douczania... Napisałam, że takowy przypadek to teoria, musiałyby się na to złożyć inne sprzyjające czynniki. Natomiast jeśli chodzi o plemniki w płynie, to owszem, część z nich jest obumarła, ale nie wszystkie, bo gdyby nie były one zdolne do zapłodnienia, to stosunek przerywany byłby doskonałą metodą antykoncepcji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 Polainez douczanie tyczylo sie autora ;) Wg mnie nawet teoretycznie nie da rady zaplodnic preejakulatem znajdujacym sie na palcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach