Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ohlala

dawna milosc...

Polecane posty

mam problem i musze sie was poradzic.. majac jakies 13lat zaprzyjaznilam sie i zakochalam w pewnym chlopaku, ktory mial 18, on nie wiedzac (wygladalam i bylam zdecydowanie dojrzalsza niz na swoj wiek), ze mam tyle lat spotykal sie ze mna, mielismy tez wspolnych znajomych, gdy moj wiek wyszedl na jaw nastapil jakis rok ciszy, potem sie spotkalismy, zapomnielismy o tym, ale nasze relacje z przyjacielskich ochlodzily sie do stopnia "czesc", "czesc", ale powiedzial mi cos, czego nie moge zapomniec- ze jak bede miala ponad 18lat to zjawi sie w moim zyciu na nowo....poki nie mieszkal (chwilowo) w moim miescie wszystko bylo ok, a teraz, przez to, ze co jakis czas go widze to wszystko wrocilo. mam wrazenie, ze jest to najprzystojniejszy, najwspanialszy, najzabawniejszy i najfajniejszy chlopak, jakiego mialam okazje znac. ciagnie mnie do niego straszliwie, ale nie mamy praktycznie zadnego kontaktu, oprocz jakis zyczen urodzinowych itd. wiem, ze to brzmi smiesznie, ale ja naprawde jestem w kropce. ponoc nie jestem brzydka, jemu sie zawsze podobalam i moj charakter tez, ale jestem dosc niesmiala w sytuacjach, kiedy nie jestem z kims blisko, on ma 24lata, podoba sie, robi kariere-jest znany, ale nie jest z nikim zwiazany i od kilku lat nie byl. co moge zrobic, zeby odnowic kontakt? brakuje mi jego przyjacielskich rad, jego samego. a po takim czasie nie zaproponuje randki czy nawet spotkania tak ni z gruszki ni z pietruszki ;-) co moge zrobic?

Gość tertreytrytryt
zrób mu loda na pierwszym spotkaniu.

Gość Jooozekkk
No koorwa, jak nie będziesz w związku obciągała, to facet cię zostawi. Dla faceta lodzik to gra wstępna. Więc nie pisz, że to nie dla ciebie bo będziesz póżniej i tak musziała się pogodzić z losem i rolą kobiety w łóżku. Bedzie musiała klękać do miecza czy tego chcesz, czy nie.

a skad wiesz co robie w zwiazku ? moje pytanie nie dotyczylo tego czy w zwiazku robi sie loda czy tez nie, a tego jak mam z nim kontakt rozwinac

jak bedziesz mu skladac zyczenie z jakiejs okazji i napisz 'co słychac, co u ciebie' jak odpisze to Ty znowu odpisz co u ciebie zadaj mu jakies znowu pytanie i tak w kółko. potem poprostu napisz czy nie ma ochoty na kawe ciastko piwo czy cos tam innego. napewno sie ucieszy ;)