Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

NUDZE SIĘ! JESOOO JAK JA SIĘ NUDZĘ!!!

Polecane posty

i tak leżałaś i patrzyłaś na nią!???? I jak poszła to olałaś i poszłaś spać znów????????????? Nie, za przeproszenie, zestrałaś się ze strachu?

Kiedyś gdy masturbowałem sie w łóżku nawiedził mnie duch ojca. Popatrzył i rzekł: koorwa...znowu nie w pore, po czym zniknął. Tak bardzo sie przestraszyłem, że teraz w obawie przed "odwiedzinami" ciągle wale konia:classic_cool:

Co więcej...w trakcie w.w czynności moje prącie nakierowane jest na najbardziej prawdopodobne miejsce pojawienia sie zjawy. Dlaczego nikt mi nie wierzy?:O

Gość zasznurowana lalka voodoo
oooo mam tak z tą zjawą, to znaczy miałam też była kilka nocy z rzędu nie wierzyłam w duchy zanim przyszła a po jej pojawianiu się boję się sama spać jak szczeniak, brrr to było okropne

A słyszałaś brzęczenie łańcuchów i potępieńcze wycie: uuuuuuuuuuuuu...o takie?

nooooo :D:D Ej wypadłam nie najgorzej ale nawet pozbyłam się kompleksów :classic_cool:Aż to niemożliwe ale wszyscy się roztyli, wszyscy, największa laska w klasie nawet. W sumie to troche dziwne bo od tej matury minęło kilka lat, a nie 50. Nie jest to ich zycie takie jak na n-k. Ej ej... nie żebym się cieszyła, ja się cieszę nie z tego że oni wszyscy zrubli czy nie mają kolorowego życia, ja się ciesze poprostu z tego że ze mną nie jest źle. No i z tego że jestem w najlepszej formie od 15 roku zycia :classic_cool: