Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepper25

Chce dziecko ale nie mnie..

Polecane posty

Gość pepper25

Witam wszystkich Mój problem jest dość skomplikowany,byłam w związku z włochem 3 lata,był on troche toksyczny. Kłuciliśmy się dość często,jak to sie działo to zrywaliśmy i za każdym razem się godziliśmy z obietnicami że to już ostatni raz,że się zmienimy.On kochał mnie na zabój,ja go też.Tym razem jest inaczej,ja jestem w drugim miesiącu ciąży,którą on zaplanował, namawiał mnie do dziecka ponad rok!aż się zgodzilam i stało się. Ostatnio tak się pokłuciliśmy że spakowałam jego walizki i wyżucilam go z domu,hormony mi buzowały,strasznie tego żałuję,on pojechał sobie do kolegi z innego miasta.Minęło prawie 2 tygodnie,on nie chce wrócić,mówi że ma dość dramatu i obiecywanek że sie zmienie.Nie byłam taką złą dziewczyną,kochałam go całym sercem,ale kontrolowałam go i robiłam awantury,nie zajmowałam się tak domem jakby on chciał.Wczoraj widziałam się z nim,mówił że dziecko chce ale raczej nie mnie...powiedział że chce pomieszkać w innym mieście rzadziej się widywać,coś w rodzaju kary i próby,chce sie przekonać czy się zmienie i nasza miłość przetrwa. Czy on powoli przygotowuje mnie do rozstania? Co mam myśleć? tak bardzo chcę żeby wrócił,będziemy mieli przecież dziecko!ja sie tak denerwuje,nie mogę spać ani jeść.Czy myślicie że on potrzebuje czasu i wróci? Jak mam go ściągnąć do domu??

Gość Tak czy nie?
on już się z tobą rozstał a ty teraz skup się na dziecku, bo stres wpływa negatywnie na jego rozwój. A ten gość to palant, niby zależy mu na dziecku a robi wszystko by dostarczyć ci problemów. To , że jesteś wybuchowa w ciąży to też norma. Jedne krzyczą inne płaczą - to wina hormonów. Dla mnie facet, który zostawia kobietę w CIĄŻY to typ niegodny uwagi i drugiej szansy!

Gość pepper25
On twierdzi że mi nie ufa,nie wiem dlaczego bo nigdy mu nie dałam powodów,chce żebym mu napisała długi list,całą moją przeszłość.Boli mnie to ,że on był mniej godny zaufania niż ja i sobie uraja w głowie różne filmy,dodam że byl strasznie zazdrosny.Nie mogę zrozumieć,przecież jeszcze 2 tygodnie tego tak mnie kochał że szykował pierścionek zaręczynowy!Zwariował na punkcie dziecka,a teraz mnie nie chce...Drań!

Gość essstera..
on chce dziecia...po porodzie ci je odbierze...

Gość mam pomysła
Nic nie pisz, typowe wymaganie psychopaty - pełna kontrola. Nawet nie próbuj walczyć o związek, bo facet chory na łeb to obciążenie, nie pomoc. Niestety jesteś w czarnej dupie, szykuj się do walki o prawa rodzicielskie i alimenty.

Gość pepper25
O cholera,to nie dobrze...on ze mną nie wygra,mam na niego za dużo chaków,których nie chciałabym wykorzystywać bo go kocham,on o tym wie!ale jak będzie trzeba to zrobie wszystko żeby mi nie zabrał dziecka! Jestem trochę zawiedziona,bo miałam nadzieje że skoro zawsze nam sie udawało to i teraz damy rade :(