Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Innessa__98765

Czy wyznać mu miłość?

Polecane posty

Gość Innessa__98765

Podoba mi się pewien chłopak. Czasami widziałam jak na mnie zerka, czasami powiedział mi kilka nieprzyjemnych rzeczy. Jak zaczyna ze mną gadać, to nigdy nie patrzy mi w oczy i trochę się chyba denerwuje. Czy z takiego zachowania wynika, że ja mu się podobam? Jeśli tak - czy ja pierwsza powinnam mu wyznać miłość?

Gość Wyznaj
nie masz nic do stracenia, a mozesz zyskac :)

Gość nagrzany jak piec kaflowy
Zasadniczo to on powinien zrobić pierwszy krok.

Gość Innessa__98765
mysle, zeby go wziasc na bok i powiedziec cos w stylu, sluchaj x, to szalone, ale podobasz mi sie bardzo, gleboko w sercu czuje, ze ty do mnie tez cos czujesz. i co zrobimy teraz z tym fantem? :) nie chce zeby to wszystko brzmialo powaznie np x chcialabym ci cos powiedziec, kocham cie :O co o tym myslicie? a myslicie, ze sie nie zblaznie? on chodzi ze mna o klasy, nie chce zeby potem byl przypal...

Gość nikola777
a co ci takigo nieprzyjemnego powiedzial? to tez wazne

Gość zołza jakich mało i koniec
dokładnie. powiedział ci nieprzyjemne rzeczy a ty chcesz takie cos odwalic ? moze poczekaj troche, albo sie skompromitujesz

Gość Innessa__98765
ale czasami chlopacy mowia jakies nieprzyjemne rzeczy, zeby dziewczyna zwrocila na nich uwage nie? tzn to tez jest ich taki sposob na podryw :) glupio mi to pisac, ale czasami mowil do mnie cos w stylu: hej x, z przodu plecy z tyl plecy... i juz wiecie co dalej :( ale to bylo przed wakacjami, teraz na szczescie mam juz na co zakladac stanik

Gość nagrzany jak piec kaflowy
Jak widać z kobietami nie można po dobroci :D

Gość Innessa__98765
mowil tez cos w stylu hej malenka ale masz szpetny ryj ale od tylu bym cie jeszcze wzial

Gość nikola777
niewiem ale to nie chlopak dla ciebie tak mysle bo normalny chlopak by tak nie mówił do dziewczyny gdyu by mu sie podobała. nie ma szacunku

Gość reeerrr
dziecko czy ty masz 12 lat? marsz do ksiazek a nie o glupstwach myslec! ludzie z kim wy dyskutujecie!!