Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość car audio

KTÓRE RADIO SAMOCHODOWE WYBRAĆ????????????

Polecane posty

Gość car audio

hej, jestem laikiem w tych sprawach. wybrałam ostetcznie 2 modele i nie wiem na jaki się zdecydować. czy ktoś biorąc pod uwagę parametry i specyfikację może mi doradzić? będę wdzięczna :) http://www.electro.pl/produkt-LG_Radio_z_CD_LG_LAC2900RN-138260,208.html LG 2900 czy http://www.oleole.pl/radioodtwarzacze-samochodowe/sony-cdx-gt25.bhtml?from=ceneo SONY GT 25

Gość car audio
pioneera juz miałam i po roku się zepsuł, był na gwarancji, ale o dziwo w żadnym serwisie nie nie chcieli mi go bezpłatnie naprawić! a koszty naprawy wyniosłyby ponad 100zł więc prawie połowę ceny radia. zatem za pioneera już podziękuję:o

Gość nagrzany jak piec kaflowy
Jak to nie chcieli naprawić w fabrycznym serwisie ? :O

Gość car audio
haha :D na pewno pioneer ;) ale być może jakiś wadliwy model. w każdym razie na początku włączał się i wyłączał podczas jazdy po czym całkowicie się spalił i obecnie jest już bezużyteczny.

Gość car audio
nie chcieli. wykłócałam się w serwisie i powiedzieli, że niby gwarancja nie obejmuje takich części blabla. próbowałam się z nim dochodzić, ale obstawiali przy swoim. kto wie czy z tą gwarancją nie było coś nie tak:o albo chcieli mi kita wcisnąć:o

jesli cos jest na gwarancji i się zepsuło nie z winy użytkownika to serwis jest zobowiązany to naprawić, nie ma innej opcji. Jeśli miałeś źle zrobioną instalacje w samochodzie to radyjko mogles spalić i wtedy jest to wina uzytkownika. Jeśli chodzi o zapytania na tym forum to raczej odpada, bo wiesz każdy ma swoje jakieś radyjka które chwali. TO juz lepiej wejdz na jakieś ranking radyjek i testowane.