Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jackowskii

krotkie pytanie krotka odpowiedz

Polecane posty

Gość jackowskii

Czy jest mozliwe zeby kobieta zakochala sie drugi raz w tym samym facecie? Czyli czy moze poczuc chemie drugi raz mimo ze ja stracila? czy to proces bez odwrotu?

Gość jackowskii
czy nie ma tu kogos kto by wiedzial? albo przynajmniej przypuszczal? jak wam sie wydaje?

Gość Bella bez sukienki
możliwe, ja się tak kiedyś zakochałam ponownie:) pojechaliśmy razem na wakacje, bo były już wykupione w marcu pod koniec się rozstaliśmy. we wrześniu zdecydowaliśmy, że pojedziemy jako przyjaciele:) reszty się domyśl;)

Gość jackowskii
a jak to sie skonczylo? dalej jestescie razem? czy tylko na moment? i co to bylo tak ze nie czulas do niego pociagu seksualnego a potem tak?

Gość Bella bez sukienki
to było dawno..., ale wiem że na tych wakacjach przeżyłam sex wszech czasów, było nawet lepiej niż wcześniej...mhm.. nie musiał mnie rozgrzewać, sama się na niego grzałam;) byliśmy razem jeszcze 2 lata a rozstaliśmy się gdy wyjechałam na kontrakt do UK.. jednak zawsze będę go mile wspominać i z tego co wiem on też:) czasami przesyła mi pozdrowienia i zawsze pamięta o urodzinach, imieninach, świętach... Gdyby nie dzieliła nas odległość myślę, że bylibyśmy razem

Gość jackowskii
no dobra ale mi chodzi o ta chemie...to bylo tak ze jej nie mialas a potem wrocila?

Gość Bella bez sukienki
chyba już nie było chcemii, wczesniej przed pierwszym rozstaniem bylismy ze sobą kilka lat i trzymało nas bardziej przyzwyczajenie. Nie działał już na mnie jego dotyk, sypialiśmy ze sobą góra raz w tygodniu, dosłownie zasypialiśmy odwróceni dopami:P

Gość jackowskii
ale rozumiem ze potem ta chemia wrocila? z Twojej strony?

Gość Bella bez sukienki
skoro sex był nieziemski, to jasne, że tak..

Gość jackowskii
to dowod ze chemia moze wrocic. Dzieki. Bo dziewczyna mi powiedziala ze nie widzi juz we mnie faceta, ze kocha mnie tylko jak kolege...I sie zastanawiam czy to ma sens