Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma16

pomocy!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość niewiadoma16

Otóz mam taki problem. Moze wyda wam sie on smieszny, ale wierzcie mi ze dla mnie on taki nie jest. mam 16 lat, zaczelam liceum. Przez całe 3 lata gimnazjum mialam przyjaciółkę(pozanalam ja w 1 kl gimnazjum), z ktora stopniowo coraz to bardziej sie do siebi zblizalysmy. NIe mam na mysli lezbijstwa. Z reguły nie jestm taka ze otwieram sie przed byle kim i gadam byle co. Mozna powiedziec ze byla ona dla mnie jak sieostra. Coprawda nigdy u niej nie nocowalam, anie ona u mnie(gdyz jej mama nam na to nie pozwalala) starałyśmy spedzac sei ze sobą duzoczasu. Nie bylo jednak tak słodko... Kłąmała. Duzo kłamała. I w iwększości w najwazniejszych sprawach. Zqawsze chciałą wygladac lepiej odemnie. Zakonczylam znajomosc z nią w te wakacje, po cholernym klamstwie ktore sobie wymyslila. Myslalam ze to koniec, ale nie umiem bez niej zyc. Strasznie mi jej brakuje i zrobilabym duzo, zeby znow bylo tak jak kiedyś. Nie wiem tylko czy potrafilabym jej teraz zaufac... I nie wiem czy warto sie do niej odezwac i zrobiec ten jeden krok by kontynuowac znajomosc, czy poprostu dac sobie spokoj i tak jak robilam od lipca udawac ze jej nie znam? Prosze o jakies rady.

Gość niewiadoma16
Własciwie racja ze nic nie strace... Ale moze byc tak ze znow bedzie pieknie i milo, a klamstwa zaczna sie sypac. i wtedy bede cholernie zalowac tego wyboru. Z drugiej strony powinnam chyba zrobic to co podpowiada serce, nie rozum.

Gość o żaalllllll
po co zabiegasz o kogos kto cie nie chce?:-o ona nie ma zamiaru utrzymywac z toba znajomości a sama sie pchasz i bedziesz miala to na co zaslugujesz-bedzie cie oklamywac, bo jej na tobie nie zalezy zrozum to w koncu:-o pewnie nie masz innych znajomych dlatego sie uczepilas jak rzep:classic_cool:

Gość niewiadoma16
Nie, to raczej o znajomych nie chodzi... Mam innych i wiem ze moge na nich polegac... Tyle ze ona jest dla mnie rowniez wazna, pozatym z kad masz pewnosc ze ona mnie nie chce i ze sie do niej pcham? Moze ona tez tego chce tylko boi sie odezwac i przyznac do swojego bledu?