Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co by tu poczac

ale durny facet!

Polecane posty

mam faceta , ale teraz nam się nie układa. On ma siostrę , która też ma faceta( nazwijmy go A) i niedawno zaszła w ciążę. Ten jej facet A kiedyś już do mnie pisał , chciał się spotkać itp. Spławiłam go gdy dotarło do mnie, że chodzi o seks a nie rozmowę. No , ale teraz znowu się zaczęło. Wczoraj do mnie napisał i dzisiaj. Nalega na spotkanie. Potrafi w jednym smsie napisać , że ma na mnie ochotę, a w następnym jakie imię będzie miał jego synek. Totalna porażka. Głupio mi o tym wszystkim powiedzieć facetowi bo głupio mi rozbijać ich związek.

Gość jakakakak
może Twój facet cię sprawdza i się ugadał z tamtym. jak mu nie pokażesz tych smsów to pomyśli, że ci to na ręke i chcesz to przed nim ukryć:o

myślałam o tym, ale to odpada. Mój facet gdyby wiedział dawno by mu nastrzelał po pysku. Poza tym tamten odzywa się zawsze gdy wie, że mojego nie ma w pobliżu bo się go boi. Z resztą mój facet nie bawi się w takie rzeczy. Wiem, że A na mnie leci, ale nic do niego nie dociera. Pojadę mu to miesiąc ciszy i znowu to samo.

Z reszta jak wygadam komuś to pewnie cała trójka będzie miała właśnie do mnie pretensje. Mój facet za to, że mu odpisuje, A za to, że powiedziałam wszystkim ,( on zawsze na końcu pisze no to papa i pokasuj) , a jego dziewczyna to już w ogóle by mnie zabiła, że rodpieprzam ich związek.

Gość jakakakak
jak się dowiedzą to też się obrazą że wiedzialas i nic nikomu nie powiedzialas. to tak jakbys byla wspolwinna.

a ja wlasnie mysle ze powinnas powiedziec o tym swojemu partnerowi, siostra tez sie powinna dowiedziec jakiego ma wspanialego faceta. Wiesz jesli to zataisz to moze sie okazac po pewnym czasie jak ktos sie dowie ze ty z nim flirtowalas.

przecież mój go zabije jak się dowie. Będzie masakra. Boje się powedzieć, a ten ciągle mnie męczy

dobrze ci radze pokaz to jego zonie bo jak sie ona dowie to ty bedziesz ta najgorsza

Gość jakakakak
jak widać nie byłaś zbyt stanowcza dlatego cię molestuje:o

bo autorce pochlebia, ze facet ja podrywa- jakby tak strasznie jej to przeszkadzalo, jak pisze, to raz, ze by nie odpisywala, dwa- natychmiast poinformowala by swojego o sytuacji. Ale zal stracic adoratora, ktory tak przyjemnie laskocze ego. Tylko jak sprawa wyjdzie na jaw i to nie przez autorke, to podrywacz wyjdzie na ofiare, ona na kusicielke (i kurve w oczach wlasnego chlopa), i jako jedyna straci (bo dostanie kopa w dvpe). Ale w sumie sie jej nalezy, szkoda tylko kobiety "podrywacza".

nie to to nie tak. olewalam go i nie odpisywalam. ale mam troche spokoju i znowu to samo. i tak w kolko. nie chodzi o to ze mi to pochlebia tylko poprostu wiem ze beda mieli dziecko i mi glupio jakos

i jak to ma sie niby wydac jak wie o tym tylko on i ja. on kasuje smsy i ja kasowalam i nikt o niczym nie wiedzial