Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosomaczyskooooonnnn

Co zrobić z tą kobietą???

Polecane posty

Jesteśmy razem od roku. Ona pracuje jako fizjoterapeutka i kosmetolog. Od kiedy ją znam zawsze chodzi w sukienkach i spódnicach, szpilki, jest bardzo elegancka..moim zdaniem aż za bardzo :/ Przez rok widziałem ją tylko raz w spodniach i na płaskim obuwiu. Jest niesamowicie inteligentna i naprawdę ładna...ale moim zdaniem dziewczyna powinna też chodzić w jeansach a nie w samych spódnicach i sukienkach. Jak z nią o tym pogadać,żeby się nie obraziła? Chciałbym ją od czasu do czasu w spodniach zobaczyć...ogólnie to lubię jak kobiety ubierają się na sportowo. Elegantki mi nie bardzo odpowiadają :/

jak zwykle zero odp

Gość jakakakak
jeansy i płaskie obuwie to jeszcze nie styl sportowy. powiedz jej, że po prostu lubisz dresiary i chcesz żeby tak się ubierała.

no nie koniecznie dresiary,ale mogłaby czasem bluzę jaką zarzucić

Gość a ja cie rozumiem.
a moze ta panna nie jest dla ciebie? albo powiedz jej zeby załozyła coś sportowego bo idziecie na wycieczke?

hehe...myślisz,że to dobry pomysł? :p Może spróbuje a później zmienię zdanie :P

Gość powiedka
A moze po prostu powiedz jej ,ze zawsze bardzo pieknie wyglada,podniecajaco itp(coby sie kobita dziwnie nie poczula,ze ci sie nie podoba czy cos w tym stylu) ale chcialbys,zeby czasami tez chodzila w dzinsach i do tego jakas fajna bluzeczka,co tam chcesz;) bo tak tez by ci sie bardzo podobala

Gość kobieta bez makijazu
a moze po prostu zwiaz sie z kobieta ktorej styl ci odpowiada zamiast wiazac sie z nia i probowac ja zmieniac? :O

Gość Jooozekkk
Wszystko w temacie gra poza jednym: Dałeś opis jak się ubiera i jak się przezentuje ale po chooj piszesz przyz tym, że jest inteligentna? Po wyglądzie i zachowaniu tego nie stwierdzisz.