Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammammiiiJA26

fajne koturny na jesień rozm. 38 !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mammammiiiJA26
podnoszę i zapraszam :-)

Gość mgnteher
upupu

Gość faesfwdf
upupiu

Gość kutikyul
a jak wysoki w cm mają obcas?

Gość faesfwdf
10 cm, ale nie czuć tego. ja nie chodzę na obcasach na co dzień, a w tych nie mam żadnego problemu

Gość barka tatarka
hmmmm a czemu je sprzedajesz skoro sa takie fajne i wygodne??

Gość faesfwdf
ja mam takie same w większym rozmiarze, a to buty mojej siostry . kupiłam jej i sobie, ale ona w nich była ledwie kilka razy bo woli szpilki. butów mamy bardzo dużo, nie sprzedaję butów bo są brzydkie, albo niewygodne ale często właśnie dlatego że rzadko w nich chodzę , a zwyczajnie mam ich za dużo. tak jest i w przypadku mojej siostry

Gość dvdggfvrfhbe
upupupupu

Gość one są i tak b wysokie
chodzę w koturnach ale niższych na takich to można sobie nogi zwichnąć!poza tym za używane buty 50 zl to chyba idiotki je kupują!(ubrane kilka razy to też używane-pewnie siostra chodzić w nich nie mogla a tu bajer o szpilkach naiwne uwierzą hahaha)

Gość bheerhreh
to musisz być jakąś kaleką, skoro w takich koturnach chodzić nie potrafisz... z tego, dlaczego je sprzedaję nie muszę się tłumaczyć, zrobiłam to tylko z dobrej woli a co do ceny - jak ktoś kupuje nowe buty za 50 zł to wiadomo, że za używane tyle by nie dał, Twój problem. Ja nikogo do licytowania nie zmuszam

Gość bheerhreh
one mają 10 cm z tyłu ale i z przodu platformę, przez co nie czuć tak wysokości, to jedno. drugie - nie pisałam nigdzie, że są równie wygodne, co baleriny. ale na pewno o wiele stabilniejsze i komfortowe, co buty na szpilce o tej samej wysokości, to tyle informacji dla Ciebie.

Gość one są i tak b wysokie
kaleką to ty jesteś-patrząc na twoje żylaste,obciążane stopy!takie stopy ewidentnie są za bardzo obciążane zbyt wysokimi obcasami,koturnami-za 20 lat dorobisz się bólów kręgosłupa dodatkowo,więc lataj w takich butach póki możesz!mądralo!

Gość bheerhreh
1. skąd przypuszczenia, że to akurat moje stopy?? 2. jak już pisałam, ja nie latam na co dzień na obcasach, zakładam wysoki buty kilka razy do roku 3. ewidentnie chcesz się przypieprzyć, a to nie miejsce na takie rozrywki

Gość ja mam identyczne
tylko podeszwa tzn koturna jest od polowy buta, z przodu nie widac jej, ale kolor identyczny, ja kupilam w NEw LOOK-U