Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresja i seksu zero

depresja seks zerowe libido

Polecane posty

Witam Od dwóch miesiecy lecze sie na depresje.Biore Citalopram.I od dwóch miesiecy nie uprawiam seksu Nie mam potrzeby ani ochoty Mąz sie wscieka ,straszy prostytutkami;) .Kiedys miałam słabe libido ale mimo ze rzadko to cokolwiek było A teraz nie czuje nic .Jest na to sposób ?Miał lub ma ktos tak jak ja ?

Gość to przemyśl to trzy razy
Depresja nie bierze się z niczego.

moja depresja to efekt wieloletnich problemów i ''fachowosci ''lekarzy Teraz kiedy w koncu dostałam leki czuje ze jest lepiej Chce mi sie zycTylko ten seks czy zawsze musi byc cos kosztem czegos ?

Gość kiszka czesia
Chodz na fitness, ruszaj sie duzo, tak az do zmeczenia, zobaczysz poczujesz sie lepiej. Wychodz czesciej z domu i ubieraj sie wtedy sexownie, zrob sobie ladny makijaz, wlosy, spojrzenia innych facetow dodadza ci pewnosci siebie, a to poczatki do odbudowania libido.

Gość to przemyśl to trzy razy
Myślisz że jak faceci zaczną jej proponować ostre bolcowanie lub inne formy aktywności seksualnej to ona przestanie mieć depresję ? (ciekawe rozumowanie zwłaszcza że ma męża domagającego się seksu)

kurcze jestem szczupła, dbam o siebie,ubieram sie dobrze i maluje sie Faceci sie za mna oglądaja Ale mnie to nie rusza Poprostu poziom hormonu szczescia dostarczanego przez lek jest tak duzy ze seks moze dla mnie nie istniec Lekarz poinformował mnie o tym ale nie myslałm ze to az tak bedzie .lekow odstawic nie moge niestety ale moze jest cos co pomoze ?

no własnie Ja mam meza i narazie chce go jeszcze miec :D