Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata-alek

7tydzień ciąże a zarodek pusty

Polecane posty

Gość beata-alek

witajcie wczoraj byłam u ginekologa i potwierdził 7tydzień ciąży od ost.okresu ale pęcherzyk jest nieukrwiony i nie widać zarodka i lekarz powiedział że ciaża się nie rozwija i że chyba dojdzie do jej obumarcia...proszę powiedzcie mi czy jeśli utrzymam ciążę czy z powodu takiego opóżnienia (bo przecież już powinno być serduszko i zalążki rączek i nóżek) nie będzie jakiś komplikacji z dzieckiem, czy urodzi sie zdrowe bez wad ..dziekuję za każdą odpowioedź

Gość IRaaa
A dlaczego mialoby sie urodzić z wadami..? nie myśl od razu o najgorszym.. Lekarz widząc taki obraz musił Cie uprzedzic ze moze to być obumarcie.. mialam podobnie.. I okazalo sie ze do zapłodnienia doszlo troszke później.. Wiec nie martw sie bo to nie musi byc 5 tydz od zapł tylko 4.. ja tak mialam.. poszłam do niego za 2 tyg i serduszko juz biło jak szalone :) glowa do gory

Gość Eleonore ore ore
Tak, w moim przypadku tak właśnie było :) Potem okazało się, że owu się przesunęła i był to 5ty tydzień, a nie 7 :) Spokojnie, nie martw się. Jeśli ciąża się utrzyma to wszystko będzie jak być powinno

Gość IRaaa
Kochana ja wtedy nawet przez chwile nie pomyslalam o tym ze moge stracic ciąże albo ze cos jest nie tak.. poprostu wiedzialam ze tak sie zdarza i ze musze poczekac:) bedzie dobrze , nic sie nie dzieje:)

mi sie wydaje za ta ciaza niestety wogole sie nie rozwinie... Ja poronilam w 7 tyg.pierwsze dzieciatko i jak trafilam z krwawieniem na usg lekarz powiedzial ze widac tylko pusty pecherzyk a nastepnego dnia juz wogole nic nie bylo. A kto okreslil ze to 7 tydzien?? Moze lek . zle okreslil wiek i jest wczesniej???

Gość IRaaa
milamilka Ty niestety poroniłas i od razu stwierdzas ze u niej bedzie tak samo> Weż że przestań! Do zapłodnienia moglo dojsc później <u mnie tak bylo> A ty jak napisalas krwawilas.. a ona nie krwawi wiec po co dziewczyne zamartwiasz? gin musi o takim cos uprzedzic.. mi tez tak samo mowil..ze to moze byc pozamaciczna itp... i co? jestem w 12 tygodniu