Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akahana

Plastka pochwy

Polecane posty

Gość akahana

witam Jestem po 3 prodach ,ostatni 9 lat temu. Lekarz chcia łzrobić dobrze i wyciął stare blizny po cięciu i zszył na nowo. N ie udało mu się, rozeszło się po powrocie do domu. GInekolog mówiła mi ,że czeka mnie plastyka pochwy już pare lat temu. Nawet miałam skierowanie, termin, ale karmiłam piersią i nie poszłam, męzowi to nie przeszkadzao i nie przeszkadza. Przeszkadza mi. Mam wiecznie mokre majtki, wkładka nie pomaga. Popuszczam nieświadomie mocz. Wszystkie ciemne majtki mam odbarwione, przez to nie ma sexu w wolnej chwili(chodzi mi o taki gdy mamy chate wolną, taki sporadyczny , unikam bo czuje się nie świerza) Byłam już u gin, mam termin zabiegu na sierpień 2011!!!!!!!!!!!! Mięśnie Kegla ćwicze od lat. Teraz pracuje w markecie i jestem zmuszona nosić podpaski non stop. Mam tego dość. Moge przyspieszyć termin jak zpłace 7 tys.(zarabiam 933zł) czy znacie jakiegoś lekarza ,który zrobi to tanio?

Gość teżtaka
Akahana witaj! Czy to znaczy,że ćwiczenia mięśni kegla nic Ci nie pomagają?? To się teraz wystraszyłam,bo u mnie też coraz gorzej z mięsniamki pochwy...też popuszczam....No i zaciekla zaczęłam ćwiczyć mięśnie legla...no ale skoro piszesz,że u Ciebie to nic nie dało to się powoli załamuję:(:(