Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanneczka

Londyn - zkupy

Polecane posty

Pod koniec października jadę do Londynu. Głównie na zakupy, więc zastanawia mnie jakie sklepy warto odwiedzić :) Słyszałam o Primarku, więc napiszcie jakie wy macie na jego temat zdanie :) Jestem ciekawa też czy warto wejść do takich sklepów jak H&M, Zara czy inne sklepy, które są i u nas - czy cenny są jakoś dużo niższe lub kolekcja ? i oczywiście jestem ciekawa jakie wy sklepy proponujecie :)) I ile byście wzięły pieniędzy na 3 dni, chodzi mi tylko o zakupy. Mam zamiar robić je na jakiś przecenach, w tańszych sklepach, sieciówkach. Z góry dzięki za odpowiedzi : ))

zdecydowanie odwiedź Pennys czyli tak zwany Pinmark :) mowie ci ceny są tak niskie ze szok , wiem bo sama mieszkam w Irlandii i tutaj jest ten sam sklep :)

Gość Palos hills
a nie ma Londynie Marshall's albo TKmaxx lub TJmaxx?? to najlepsze zakupowe sklepy z firmowymi ciuchami.

PRIMARK to najtansze rzeczy z reguly ciuch na jeden raz .. nie kupuje tam gdyz jestem zbyt biedny aby kupowac takie rzeczy :( polecam shoping center na wood green masz primark ktory chcesz odwiedzic a takze TKmax !, aldo ,h&m i nev look riven island itp itd na oxford takze masz duzy wybor na camden cos awangardowego i nie tylko z regoly kazda dzielnica ma swoje mini centrum..