Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona__

wszyscy amatorzy seksu na jedną noc, skoków bok itd nie boicie się chorób ?

Polecane posty

Gość gfrrggrrg
nie mozesz byc tego pewna chyba ze robili badania i pokazali wyniki wszscy kłamia heh

Gość gfrrggrrg
u mnie kłykciny pojawily sie 5 miesiecy po zerwaniu to wirus hpv uaktywnił sie gdy organizm był osłabiony jesli sie nie zachoruje do 6 mc po zarazeniu to wtedy jest sie zdrowym ja miałam pecha

Gość a juz mysalam ze
ani ja oni on nie mamy po 15 lat.. wyniki widzialam, mimo wielkiego oburzenia z powodu ich zazadania. dzis przynajmniej wiem, ze jestem bezpieczna. mimo "duzego przebiegu", bezpieczniejsza niż dziewczyny wyzej wpisane.

Gość a tak z ciekawości to
jakie badania sobie zrobił Twój facet i gdzie?

Gość piczkaxxxxxxxx
do tej dziewczyny co ja chlop zaraziłó kłykcinami moze lepiej zebys mu powiedziala ze ma tego syfa bo potem moze np. taka dziewczyne jak ty zarazic , mnie by bylo szkoda dziewczyny a w gumce sie nie da zarazic wenerycznymi ?

w gumce też można się zarazić..

Gość gfrrggrrg
nie powiem on z pewnoscia stwierdzi ze ja sie kurwilam go nie jestesmy razem 5 mc mam to gdzies

Gość gfrrggrrg
no raz mnie namowił błagał wrecz zebysmy bez prezerwatywy bałam sie strasznie ciazy miałam wtedy okres on błagal doslownie wiec sie zgodziłam na kilka chwil naiwnosc? mozliwe byłam pewna milosci i wiernosci z jego strony twierdzi ze bardzo dlugo był sam nie wziął widac tych dziwek z zagranicy pod uwage

Gość piczkaxxxxxxxx
serio w gumie tez?

Gość gfrrggrrg
chociaz mozliwe ze i w gumce mnie zaraził zreszta nie mysle o tym aktualnie jestem na etapie leczenia

Gość piczkaxxxxxxxx
a to u jakiego lekarza takie badania mozna wykonac (facet moze wykonac) ?? lepiej wiedziec tak na przyszłosc :classic_cool:

Gość gfrrggrrg
nastepny bedzie musiał zrobic badania na wszystko zanim zacznemy współżycie! koniec z naiwnoscia mam gdzies koszty zanim nie zobacze ze jest zdrowy seksu nie bedzie nie ufam juz facetom

Gość gfrrggrrg
nie wiem;/ ja bylam u gina z moimi delegliwosiami

w gumce można sie zarazić, bo podczas seksu części nieosłonięte gumką też się stykają ;) szkoda że pani która pisała, że jej facet zrobił sobie badania zniknęła, bo też jestem ciekawa gdzie się przebadał no i na co-z tego co wiem, u faceta który nie ma objawów, nie da się wykryć hpv. więc seks to w sumie loteria :(

Gość gfrrggrrg
mysle tez ze jest mozliwosc przeniesienia wirusa np. na rece? jak facet dotykał penisa a potem piescił kobiete?? cos w tym moze byc tak wiec gumka nie chroni

Gość a juz mysalam ze
większością chorób zarazamy sie przez brak gumki a nie zwykły dotyk. tyczy sie to tez seksu oralnego... i nie mylcie tego ze zwyklymi infekcjami, ktore są wynikiem osłabienia organizmu i bakterii, ktore ma kazdy.

Gość fefewqwwwwwwwww
ciekawostka jest ze wiru hpv moze sie przeniesc ze zwykłych kurzajek na rekach jest to tez wirus brodawczaka ludzikiego(hpv) zatem dziewczyny majace chłopaka z kurzakami na rekach moga stac sie posiadaczkami kłykcin

Gość hhdhhhhhd
Wkmagjd----te kłykciny to podobno paskudztwo, trudne do zaleczenia, współczuję fujjj

Gość grwgrewgreg
te z netu sa zaniedbane skrajne przypadki o\

Gość Agulka0123
Aż włos się na głowie jeży jak to czytam. Faceci są do bani i tyle!