Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość portalu

ciąża?

Polecane posty

Gość gość portalu

wiem,że pewnie wyda Wam się głupie moje pytanie,ale człowiek jak popada w paranoję,to zakłada najbardziej nieprawdopodobne scenariusze.jakieś półtora miesiąca temu przez około 2 tygodnie miałam zaparcia,teraz wypróżniam się normalnie,półtora tygodnia temu zaczęłam mieć problemy żołądkowe,ssanie,nudności,wzdęcia,zgaga,ale już od kilku dni ich nie odczuwam.za to od wczoraj boli mnie brzuch na dole i jest to ból podobny do tego w czasie miesiączki,a od paru dni mój śluz jest mlecznobiały-w czasie owulacji był przezroczysty.dzisiaj jest mój 21 dzień cyklu i nie wiem czy te dolegliwości są spowodowane zbliżającym się okresem,czy to może być ciąża.z tym,że nie wiem czy jest to możliwe,ponieważ jestem strasznie wyczulona na tym punkcie i nie zdarzyło mi się kochać wcześniej niż na trzy dni przed spodziewaną miesiączką.to znaczy jakieś 3 czy 4 miesiące temu pomyliłam się w obliczeniach i tydzień wcześniej "prawie" kochałam się ze swoim chłopakiem,ale chyba mam jakiś system ostrzegania i nie mógł wtedy we mnie w ogóle wejść z powodu braku śluzu i jedynie chwilę popr óbował-oczywiście w prezerwatywie.cykle mam zazwyczaj regularne,28 dniowe,czasem przesuną się o dzień czy dwa,ale taka moja natura.zawsze jesteśmy mega ostrożni i używamy prezerwatyw.czy jednak mimo tego ciąża jest w moim przypadku możliwa?bardzo się stresuję :(

Gość kolyndara
Gosia ja też tak mam :) mega ostrożność i tak dalej a popadam w paranoje;/ na pewno nie jesteś w ciąży;) jak czytam co inne dziewczyny piszą i to jest oczywiste ,że nie zaszły to odrazu to stwierdzam a sobie nie wierzę;/

Gość kolyndara
sorry "Gośc portalu";p