Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfggcvcx

bralam plastry a mysle ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość ghfggcvcx

okres dostalam spozniony o 1 dzien. Mam do tej pory krwawienie ale napiernicza mnie prawy jajnik i to okropnie, bola mnie piersi jestem senna non stop. Mojego faceta dlugo nie bylo i przyjechal jak mialam zalozyc 2 plaster mialo to byc w sobote, ale ja przypomnialam sobie w poniedzialek. Potem przez cale 2 tygodnie codziennie sie kochalismy. Jaka jets mozliwosc ze wpadlismy. Nie chcialabym tego. Ale jak nigdy wcesniej przed okresem bolaly mnie piersi i teraz jeszcze ten jajnik, na dodatek boli mnie kregoslup ale to chyba juz z innego powodu

Gość ghfggcvcx
kots mnie uspokoi? bo wydaje mi sie ze jak zwykle sobie wkrecam, dodam ze te opakowanie plastrow bylo juz ost. nie bede wiecej ich brala

Gość Wydaje mi się autorko.........
przecież jeżeli sama zdajesz sobie sprawę z tego, ze za późno przykleiłaś plaster (i to po 2 dniach) to oczywiscie wiesz, ze mógł on nie zadziałać antykoncepcyjnie. W jaki sposób mamy cię uspokoić? Pisać, ze na pewno w ciązy nie jesteś? Zrób test.

Gość ghfggcvcx
ok, ale czy mialabym wtedy krwawienie? Wiem zachowuje sie jak nastolatka ktora wziela sie za seks,ale ja poprostu mimo tego ze mam meza, ze mam juz swoje lata boje sie ciazy i nie jestem na nia gotowa

Gość coś ci się pomyliło
smaczne były te plastry?

Gość ghfggcvcx
że co? nie ma to jak zadac pytanie na kafeteri

Gość ghfggcvcx
zmaiast brala -stosowala teraz pasuje???

Gość jak można brać plastry?
?

Krwawienie (wyglądające nawet jak normalna miesiączka) może też w ciąży wystąpić. Ale to tyle co mogę powiedzieć w Twojej sytuacji, najlepiej zrób test.

Gość ghfggcvcx
ojej stresuje mnie cala sytuacja i moja glupota ze zapomnialam o ZASTOSWOANIU i nakleiłam dopiero w poniedzialek na dodatek wieczorem :-( zamiast czepiac sie zwrotow, prosze odpowiedzcie czy mialabym krwawienie w ciazy?

Gość ghfggcvcx
ad8888888 dziekuje za odp. myslalam ze ktoras z kobiet na forum miaal podobny przypadek, nie wiem jak ja moglam zapomniec o plastrach chyba z tego szczescia ze maz wrocil

tak, mogłabyś mieć krwawienie z odstawienia. Koniecznie zrób test, bo gdybys była w ciąży musisz natychmiast przerwać używac plastry. Ale życzę Ci, żeby poszlo po Twojej myśli;)

przestać używać plastry*.... późno już trochę;)

Gość lifffka
Hej,ja tez bralam plastry i mialam ten sam problem ze zapomnialam przez 3 dni,potem przykleilam nastepny po 3 dniach i to byl ostatni,potem to rzucilam w cholere,q okres mi sie 15 dni spoznil,myslalam ze w ciazy jestem,czesto tak sie dzieje po antykoncepcji,tez mialam bole brzucha i piersi

Gość ghfggcvcx
dziekuje kobietki za odp. zrobie test ale czy 2 tygodnie od stosunku to nie za szybko by cos wykazalo?

Ja zrobiłam dokładnie 2 tygodnie i 1 dzień po stosunku i wyszły wyraźne dwie krechy:)

Gość ghfggcvcx
ok jak skonczy mi sie krwawienie to zrobie test ale cholernie sie boje, jeszcze moj maz jest tak daleko okropnie sie boje , nawet gorzej niz nie jedna nastolatka bo wiem ze dziecko to jest wieeeeeelka odpowiedzialnosc na ktora ja nie jestem jeszcze gotowa

Gość ghfggcvcx
jeszcze jedno nie daje mi spokoju bardzo czesto chodze siku, nie wiem czy ze stresu czy faktycznie moje przeczucia sie sprawdza

Gość ghfgg
wydaje mi sie ze sobie wyolbrzymiasz i zadnej ciazy nie ma

Gość Ada_____________________
Jestes w ciazy-gratuluje, zostaniesz mama.

Gość ghfggcvcx
Ada a skad ta pewnosc, czuje ze sie nabijasz

Tez mialam takie krwawienie. Dzis mam 3 letniego synka:D Musisz wiedziec ze sex nawet z zabezpieczeniem to potencjalna ciaza...

Gość ghfggcvcx
co znaczy takie krwawienei, mialas normalne krwawienie z odstawienia ale mimo wszystko cos ci nie pasowowalo, gdybym byla w ciazy to mija polowa 4 tygodnia od stosunku czy to nie za szybko zeby cokolwiek odczuwac? Chyba sobie wszystko wkrecam a najgorsze ze mojego meza nie ma

To krwawienie oznacza zagniezdzenie sie jaja. Nie odrobilas lekcji z biologii...

Gość ghfggcvcx
Ada odrobilam, ale ja mam normalne krwawienie z odstawienia plastrow to chyba jest mala roznica, fakt spoznione jeden dzien, a czy ty stosowalas jakas metode antykoncepcyjna hormonalna i tak jak ja zapomnialas ??

Ciekawe skad ta pewnosc u Ciebie ze to z odstawienia. Nie polecam bawienia sie w testy domowe, tylko zrobienie testu z krwi-100% pewnosci.

Gość ghfggcvcx
nie wiem czy ta moja pewnosc jest tak mocna, ja poprostu sama sobie wmawiam ze to nie mozliwe, ze napewno nie wpadlismy ze to nie jest dobry czas na dziecko wogole wszystko mowi za tym ze to wogole nie ten czas i sie ludze ze mam racje

To zejdz na ziemie... Bylo pomyslec wczesniej.

Gość ghfggcvcx
oj juz odrazu bylo myslec wczesniej, ale ja mysalam z powodzeniem przez 2 lata ani razuy nie zapomnialam o zmianie plastra a tu teraz przy ost. opakowaniu sie zapomnialam bo nie widzialm meza 2 miesiace, bo cieszylam sie ze jest i wogole zapommnialam o calym swiecie

Jestescie po slubie wiec nie rozumiem...