Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23malinka23

Potrzebuję rady:(

Polecane posty

Gość 23malinka23

To mój pierwszy raz na takim forum..... Dziewczyny nie wiem co mam zrobić. Od 10 miesięcy jestem/byłam z chłopakiem, młodszym ode mnie o 2 lata, ale to chyba nie ma znaczenia. Problem polega na tym, że kiedy on wypije traci nad sobą kontrolę. Kilka dni temu, na imprezie na wiejskim "rynku", tańczył ze swoją znajomą, i w pewnym momencie zauważyłam, że się całują. Podeszłam do niego, dostał dwa razy w twarz! Zaprowadziłam go do domu, gdzie kłóciliśmy się jakieś pół godziny, po czym wsiadłam w samochód i odjechałam...to również był mój pierwszy i przysięgam że ostatni raz kiedy po alkoholu wsiadłam za kierownicę.!!! Następnego dnia, pisał że mnie kocha, że był pijany, że nie wiele pamięta, że teraz rozumie co stracił i że się zmieni, czyli przestanie pić, bo przez to traci to co kocha(to jego słowa). Pisze mi to do dziś, minęło tylko kilka dni. Nie byłam pewna tego co widziałam, ale jego siostra i jeszcze jedna koleżanka powiedziały że widziały to co ja, tyle że nie są pewne czy się całowali...że tak to wyglądało ale nie mają pewności... Proszę, jeżeli którakolwiek z was była w podobnej sytuacji, doradźcie mi czy warto dać mu szansę czy lepiej przekreślić ten związek? Bardzo go kocham i bardzo mi na nim zależy, ale czy warto wierzyć że się zmieni...i jak po tym wszystkim spojrzeć w twarz ludziom, którzy to widzieli?? Błagam pomóżcie bo jestem w rozsypce

Gość daruj go sobie

Nawet jak bys chciala mu dac druga szanse,to bedziesz caly czas o tym myslec i mu wypominac i to predzej czy pozniej sie rozsypie,a jak zrobil to piewszy raz to zrobi kolejny taki gest jak nie panuje nad soba po alkoholu;(