Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IchLiebie

Schudnąć bym chciała !

Polecane posty

Gość IchLiebie

Witam, mam 20 lat, 170 cm i 64 kg wagi. Jestem przerażona tym, że przytyłam w naprawdę zaskakującym tempie. Ogólnie moja aparycja jest bardzo zadbana i naprawdę przyjemna, ale chciałabym zrzucić kilka kilogramów. Niestety mam słomiany zapał i na nic się zdają ćwiczenia czy zwiększenie ruchu. Czy znacie skuteczny sposób na utratę wagi ? Albo na zgubienie "brzuszka" ? Byłabym bardzo wdzięczna i jestem pewna, że nie tylko ja ;)

zapraszam tutaj http://www.dieta.ubf.pl/news.php odchudzamy się już jakiś czas pisałyśmy na Kafe ale postanowiłyśmy założyć stronkę z forum gdzie "pomarańcze" nie będą mogły wypisywać bzdur i psuć nam samopoczucia :) dieta bardzo przyjemna :) nie czujesz głodu bo jesz regularnie i stabilizujesz metabolizm :)

Gość antoineeee
dieta Dukana wrzuć w google

Gość IchLiebie
@ Cham Nie jesteśmy na Samosi. Poza tym moim problemem nie jest to, że dużo jem. Tylko to, że źle dopieram różne posiłki. Aczkolwiek wątpię, żeby Cię to obchodziło.

Nie odchudzaj sie Dunkanem bo ta dieta jest bardzo niezdrowa. Lepiej poczytaj o diecie Montignac- zdrowa i skuteczna :)

Gość IchLiebie
Trochę kultury. Nie podoba Ci się to nie pisz . Żegnam, bo uważam tę dyskusję za bezsensowną.

Na forume o dietach trzeba czekac na odpowiedz atak dlugo, ze w tym czasie mozna caly gar zupy i drugie opitolic. A tu- i rada sie znajdzie i usmiac sie mozna :)

Gość IchLiebie
@ Nuria : ;)

Gość najdziwniejszy....
najskuteczniejszy to bedzie "nie zryj tyle" bo cwiczyc sie pewnie nie chce? :D