Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamana1989

moj chlopak sie oddala;(

Polecane posty

to bedzie koniec swiata jak sie okarze ze naprawde sie odkochal,bo bd cierpiec i tesknic za nim za jego rodzenstwem i rodzicami;( bo czuje i nie raz mowili ze mnie kochaja i nie chca zeby zmienial

Gość Kryzysowy Marzyciel
Może to zwyczajny stres powakacyjny. Powrót do roboty, jakieś w niej problemy itp. Pamiętaj, że faceci lubią tłumić własne problemy w sobie. Mówiłaś coś, że planujecie dzidzię. Może nie jest na to gotowy i to go stresuje ?

Jestem z chlopakiem prawie rok mieszkamy ze soba z 5 miesiecy. to oczywiste, że wdarła się rutyna. nie rozpaczaj, bo chyba nie masz powodu. Myślałaś, że całe życie upłynie wam na takich czułościach jak na początku związku? każdy by tak chciał:) chłopak wrócił do swoich zainteresowań, lubi siedzieć w garażu to niech siedzi i nie dziw się że jak jest ubabrany w smarach i coś wkręca lub wykręca to nie chce się do Ciebie tulić. każdy z nas potrzebuje trochę prywatnej przestrzeni.

ma ta przestrzen caly czas,chce cos naprawic,mowie...kochanie nie ma sprawy idz...w sumie przewaznie jak cos naprawia to jedzie do rodzicow na podworko a ja siedze z jego rodzina i mi sie nie nudzi

Gość Kryzysowy Marzyciel
No to wszystko w normie. Tak ma być ;)