Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochaj

łęchtaczka!

Polecane posty

Witam. Dzisiaj jak się obudziłam poszłam się umyc. Rozebrałam się, poszłam pod prysznic i myje cipke :) Nagle mnie zaczeło coś kłuć w miejscu G .. Czy jak to sie tam nazywa :P No nie do zniesienia ten bol!! Jak by ktoś mi akupunkture robił! ;/ Wie ktoś moze o co chodzi?

Gość no to sie zdecyduj sama czy
lechtaczka czy punkt G:O

no punkt G dokładniej ;) Wczoraj dwa razy doszłam do orgazmu i pieściłam właśnie ten pkt.. Denerwuje mnie to ze zaraz do szkoły a jak chodze to mnie kuje .. ;/

Gość jak ty myjesz te cipke
ze piescisz punkt G?? szczotka na kiju? nie musisz sie az tak dokladnie myc zeby sobie wsadzac palce do srodku, to nie jest wcale zdrowe

Gość gafaaaa
Łechtaczka to punk "G"???? bu hahahahaa a to dobre, chyba komus cos sie pomyliło

Gość gość
Punkt G (jeśli takowy naprawdę istnieje i to nie u każdej kobiety) znajduje się w pochwie.. a łechtaczka jest w części zewnętrznej między wargami sromowymi.. :o

Gość gafaaaa
Punk "G" istnieje. Po włozeniu np. palca na głebokosci ok 5 cm

Prawdopodobnie to efekt podrażnienia spowodowany wczorejszą zabawą. Jutro już wszystko powinno być OK.

Gość Mądrala do kwadratu
Moja żona tak miała jak sobie szcztokę do mycia klozetu do pochwy wkładała i całe G sobie podrapała!!!

Wróciłam i nadal.. Jak chodziłam sobie na przerwach, musialam gdzies siadac bo naprawde kuło w cholere.. godzine temu dziadek mi zmarł :(

Gość no to ci się zaczęło
częste u kobiet zjawisko , zapalenie pęcherza. U chłopaka trwa to dłużej, bo ma cewkę moczową o wiele dłuższą, kobieta, ma 2-3 cm i bardzo często to się zdarza. Wystarczy furagin i wit C i po bólu, broń Boże te gówna reklamowane w tv, można się nieżle poślzgnąć na tych bzdetach....

Gość to się nazywa
clitoris, a nie łęchtaczka

Przez przypadek znalazłam mój stary temat :O Nie wiedziałam wtedy za dużo :P Wiem gdzie teraz znajduje się pkt G... Chodziło mi na łechtaczce bolało strasznie :( Za dużo pieściłam chyba.

Gość takatorada
lepiej zjedz arbuza

Gość gość
ja kupilam specjalny wibratorek łęchtaczkowy w sklep-intymny.pl i sobie smyram myszkę zawsze jak sie położe na łużko a co trzeba korzystać z życia :)

Gość gość
nooo. szczegolnie na lUzku:D

Gość gość
widziałyście może kobitki symulator sexu oralnego w sklep-intymny.pl możecie wystawic jakąś opinie czy daje przyjemność ???

Gość gość
ten stymulator jest w 5-tym szeregu