Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karinka12345

mamy 3 miesięcznych pocich

Polecane posty

witam wszytkie mamy 3 misięcznych pociech jak i starszych i młodszych !!!!!!!! zakładam temat byśmy mogły pogada o dzieciach o naszych obserwacjach i nurtujacych pytaniach mój synek Szymon ur 20 maja kto sie dołaczy

mój synek, Wojtuś urodził się 6 maja;) dzisiaj własnie osiągnął 4 miesiąc:D trzyma główkę wzorowo, kiedy siedzi w leżaczku, chce juz siadać. pieknie trzyma zabawki, i już skumał ze można je wkladać do buzi...ślini sie jak szalony, bo ząbki w drodze...;) karmiony jest niestety modyfikowanym mlekiem zagęszczonym kleikiem. spędziliśmy troszkę więcej czasu w szpitali, maly mia lzapalenie płuc i żoltaczke, i niestety został przystawiony do butelki...pogardzil pokarmem mamy...karmilam go tylko miesiąc... ale rośnie zdrowo:D

witaj! i witam Wojtusia!!!! moj ma 3 i pół miesiaca od ponad miesiąca dodaje kleiku do mleka a 3 dzien podaje zupki!! starsznie mu smakuja kupka ok zadnych marudzen itd!!!! główke trzyma juz ładnie czasem mu sie zachwieje jeszcze ale pewnie za 2 tyg juz bedzie twardo trzymał!!

ząbki tez już tuż tuż czuc je pod palcem śliny az po pas|!!!!!!!!! a jak lubi Bawić sie Wojtuś co go najbardziej interesuje?

zupkę wprowadzamy dopiedo teraz w tym tyg...tak nam zalecila pediatra.chociaż jakiś rosolek już wcześniej byl, bo dziadek nie mógl sie powstrzymać;) mały właśnie odkryl ze ma rączki i nózki. skumał ze to co ma w rączce można wlożyć do buzi i robi to siadomie... uwielbia łapać kolorowe zabawki, uwielbia być nakrywany pieluchą i odkrywany, i jak mu sie robi glupie miny;) no i oczywiscie trzeba dużo do niego mowić!!!!

:) słodziutki!! mój praktycznie tak samo ale jest te 2 tyg młodszy i dopiero tak zaczyna sie dobrze bawić!! a jak ze spaniem w nocy?? mój je zupke dzis bedzie 4 dzien starsznie mu smakuja wypija tyle ile mu dam pije spokojnie jakby sie delektował bo daje mu z butelki a z łyżeczki zaczne gdzies za miesiac

Gość madlen1984
moja córeczka urodziła sie 4.06. potrafi się juz przewrócić z plecków na brzuszek, trzyma już stabilnie główkę, potrafi sobie przelożyć grzechotkę z ręki do ręki

Witam!moj synek urodzil sie 9 lipca,byl maly 50cm i 2640 g w szpitalu spedzilismy tydzien bo mial za wysokie CRP...po wyjscu mialam nadzieje ze to koniec zlej passy ale nie...dwa tygodnie pozniej stwierdzili przepukline pachwinowa...ma przez to problemy z kupka i purtaniem...ale nauczylam sie juz w miare radzic z ta jego przepuklina a tu co...jakis katar i kaszel sie przypaletal...czasami mam wrazenie ze mam pod gorke...ale koniec nazekania maly jest slodki guga sobie powoli i nawat sie usmiecha ale oczywiscie jak go nie boli...pozdrawiam mamuski:-)

hej mamuski!!! Jagodka współczuje nie ma nic gorszego niz choroba dziecka biedacezk atki maluszek :( ja juz podaje zupki i soczki szymonek je uwielbia!!!!!! a powiedzcie nie boicie sie ze wpadniecie ???ja sie starsznie boje chciałąbymz zeby synek miał przynajmniej rok nim zajde w ciaze