Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esteriaaa1111

czy to zdrada???

Polecane posty

Gość esteriaaa1111

Jestem z moim chłopakiem ponad rok. Jednak na początku naszej znajomości zrobiłam coś co powoduje że czuję się jakbym go zdradziła. po rozstaniu jeszcze z moim byłym, czasem się z nim widywałam, gadaliśmyitd. I sytuacja wyglądała tak: w niedzielę poznałam mojego obecnego, byliśmy na randce, jednak nie wiedziałam jeszcze jak ta znajomość się potoczy. W środę zobaczyłam się z byłym i niestety pocałował mnie.... Po tym wszystkim , zerwałam kontakty z byłym. Odtąd spotykałam się tylko z obecnym, który wkrótce zapytał się mnie czy zostaniemy parą. Ale tamto zdarzenie nie daje mi spokoju. Czy ja go zdradziłam? Znaliśmy się już w końcu( widzieliśmy się raz), ale nie byliśmy ze sobą? CZy to zdrada? czy powinnam się mu przyznać?

Gość ByłoMinęło...
matko ile masz lat? chyba bardzo młodziutka jesteś.... Jaja zdrada? daj spokój dziecko. Baw się, ciesz się z nowej znajomości.

Gość niebieskoooka dziewczyna
mysle, ze to nie zdrada, bo nie bylas wtedy z tamtym, konczylas jedno. Podjelas decyzje. Wszystko jest ok. Ale jesli nie daje Ci to spokoju to opowiedz o tym partnerowi, ze byly Cie pocalowal jak juz sie znaliscie

Gość esteriaaa1111
ale boję się o tym powiedzieć, bo mój chłopak jest bardzo zazdrosny...nie umiem sobie poradzić z wyrzutami sumienia

Gość niebieskoooka dziewczyna
no coz bedzie musial sobie z tym poradzic, szczerosc w zwiazku to podstawa, jak chcesz cieszyc sie Waszym wspolnym szczesciem, skoro ciagle myslisz o tym co sie stalo, zrzuc to z siebie

Gość nie jest to zdrada
bo nie byłaś z nim i nic mu nie obiecywałaś Ja na początku mojego związku też zrobiłam coś takiego Ale to wyglądało tak: on nie był pewien czy chce ze mną być, nawet spotkał się z 2 dziewczynami Z jedną po to, aby zobaczyć czy coś do niej jeszcze czuje A z drugą "bo go zaprosiła" Ja nie sprzeciwiałam się, spotykaliśmy się jakiś miesiąc bez deklaracji W tym właśnie czasie podczas imprezy pocałowałam jednego chłopaka Taki krótki całus Bez dodatków :) Nie czuję, że oszukałam czy zdradziłam On nie był lojalny wobec mnie to czemu ja wobec niego miałam być?

Gość dziewczę z kafe
Wyluzuj dziewczyno, nie zdradziłaś go, nic mu nie mów bo po co w sumie?

Gość szczerze to zazwyczaj jak
widze tego typu temat i rady "nie mow, bo po co, stalo sie" to sie we mnie gotuje... ale tu przyznam racje, bo skoro to cie tak meczy, to znaczy, ze jestes w porzadku nie mow mu i zapomnij o tym, tylko nie pozwol zeby cos takiego sie powtorzylo jesli uwazasz, ze jestes w stanie byc ok w stosunku do swojego faceta to badz i lepiej dbaj o zwiazek, zamiast czyms takim sie zamartwiac

Gość maazzz
zdrada jak nic... pójdziesz na szafot