Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zdecydowalam sie na..

Polecane posty

operacje plastyczna nosa, teraz tylko zbierac kase :-P a mial juz ktos robiona jesli tak to gdzie, za ile?

Gość Naprawde jest ci to
potrzebne? Potem mozesz wygladac jeszcze gorzej, wiesz o tym?

Gość no ale co internet ma do tego
nie no... na pewno nie jest jej to potrzebne, na pewno obudzila sie dzis rano z przeswiadczeniem, ze o - wanie sobie operacyjke, a co... rozwalaja mnie takie glupie pytania "jest ci to potrzebne?" - skoro pisze, to widocznie jest, kazdy ma inne potrzeby

Gość Naprawde jest ci to
Pytam, bo laska moze w ogole nie potrzebowac zadnej operacji bo z jej nosem wszystko w porzadku, wiec dlaczego moje pytanie bylo glupie???

Gość no ale co internet ma do tego
dlatego ze to, co tobie sie WYDAJE nie musi sie wydawac jej - jesli dla niej jej nos jest nie w porzadku to nie widzi potrzeby (i slusznie) ppytac co o tym nosie sadza anonimowi forumowicze, ktorzy nie borykaja sie z JEJ problemem

nie potrzebowac? potrzebowac i to bardzo wiesz jaki mam nos? koszmarny nawet juz jak kogos pytam czy moj nos jest normalny to ze smiechem odpowiadaja nie. nie jest.. :-O mam podobny troche do justyny steczkowskiej a moze nawet gorszy :-O tylko mi nie piszcie ze ona jakos sobie radzi z takim nosem i nie robi operacji.. jasne nie robi, podobno juz jakas zrobila bo miala wiekszy, a calkiem go nie wyprostuje bo w jakis sposob to jej znak rozpoznawczy :-P ten nos odbiera mi pewnosc siebie, gdybym juz miala ta kase to ide na operacje z miejsca.. ale nie mam :-(

Gość Naprawde jest ci to
Skoro tak, to życzę ci żebyś uzbierała kasę. Jeśli jesteś zdecydowana, to życzę żeby poszło wszystko po twojej myśli.

w ogole to mialam zlamany nos jakies 4 lata temu i nie wiem czy to tez w jakis sposob mialo wplyw na obecny wyglad mojego nosa.. jak bylam w szpitalu to lekarz powiedzial ze prawie w ogole nie ma zlamania:-O po tym zdarzeniu byl straszny wygladalam jak ten leniwiec z epoki lodowcowej mialam taki szeroki.. nawet jedna dziurka sie czesciej zapycha niz druga, masakra z tym moim nosem :-O

dziekuje, mam nadzieje ze uzbieram szybko

Kolezanka robiła przed wakacjami. Tez miała złamany kiedys i chciała go wyprostować. Koszt ok 7000 w Sopocie. Ogólnie tutaj jest drogo wiec cena może nie byc orientacyjna.

7-8 tys. wiem ze tyle mozna zaplacic raczej w tych najlepszych klinikach. gdzies czytalam ze mozna przeprowadzic taka operacje juz za 4 tys. ale nie wiem czy sie odwazyc czy lepiej uzbierac troche wiecej i isc do tej lepszej kliniki