Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betty_brzydulka

Ślub ale bez wesela za to z kameralnym przyjęciem

Polecane posty

Gość Betty_brzydulka

Witam za 2 tyg odbędzie się ślub mojej cioci... Jest to kobieta która jest grubo po 30 ale wczesniej postawiła na karierę i dopiero teraz zdecydowała się na ślub (kościelny) Jednak juz poszła plotka żeby nie ubierać się jak na ślub z weselem (chodzi tu o suknie typowo wieczorowe) ponieważ sama panna młoda będzie w krótkiej sukience bombce... No i tu jest problem bo ostatnio mialam kilka wesel i kupilam sobie 3 kiecki takie typowo weselne i zadna z nich w sumie nie pasuje na tego typu uroczystość... Doradzcie jakiego typu sukienkę powinnam zalozyć?? Aha po slubie odbedzie sie przyjecie w restauracji na ok 40 osób ale bez tańców itd ps. Jako, że ostatnio odbyło się właśnie baaardzo duzo ślubów w mojej rodzinie i męża jesteśmy trochę spłukani dlatego szukam czegoś nie drogiego

skoro to tylko taka mala impreza,bez tancow,to moze zaloz po prostu jakies spodnie ladne,i bluzke,albo spodnice.

Gość Betty_brzydulka
czyli np czarna spódnica z wysokim stanem ( całe te podwyzszenie zrobione jest z cekinów) + bluzka taka szyfonowa na długi rękaw - kolor pudrowy róż na to czarna marynarka grafitowe rajstopy lub kabaretki + czarne czółenka na baardzo wysokim obcasie może być?? Czty jednak na slub za skromnie

Gość parasollina
Jak dla mnie - super, że mozna sie ubrać bardziej na luzie, a nie tak galowo. Mozesz załozyc po prostu bluzke i spódnicę, tak, jakbyś sie ubrała do restauracji.