Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o radeee vel ssffreggg

do Maxa Van der Klaunaaa

Polecane posty

max jak Ty sie odzywiasz gdy nie glodujesz? a jak glodujesz to cos pijesz? co myslisz o urynoterapii? na co tak naprawde chorujesz? czy po prostu sie oczyszczasz? robisz lewatywy?ile razy w tygodniu? z kawy? jak to ma wygladac? uprawiasz jakis sport? medytujesz? interesujesz sie ajurweda? ile masz lat? prosze o odpowiedz;)

Nie odżywiam się zdrowo bo mam z tym problem:O.Ale winni tego zostaną srogo ukarani.A w czasie głodówki zwykle nie piję:P.No chyba że będzie bardzo długa:classic_cool:.A myślę co zrobić jak mieć wzrok sokoli i słuch absolutny a na to w odróżnieniu od metod na nowotwory znam tylko nieliczne:O.

a co myslisz zeby wzmocnic wzrok? a pijesz soki warzywne? co jeszce robisz ze soba?

słyszałam, że pijesz wodę destylowaną , a czerpiesz ją do destylacji z rzeki do której restauracja spuszcza ścieki. No, i chwalisz się, że robisz na tym biznes. Tesz tak chcem, podaj namiary.

" [zgłoś do usunięcia] prosze o radeee vel ssffreggg a co myslisz zeby wzmocnic wzrok? a pijesz soki warzywne? co jeszce robisz ze soba?" Jedyną rzecz którą znalazłem że pomaga na to to głodówka:O.A na odżywienie to siemię lniane-ale nie widzę aby wzrok się poprawiał:O.A nie pisałem nigdzie że piję i produkuję wodę destylowaną:P.

Gość klaunie,
nie rób z siebie prawdziwego klauna!!! Nie widzisz, że niektórzy robią Cię w balona i puszczają w maliny? A ty jak osioł z uporem maniaka odpowidasz, w dodatku infantylnie.

Gość fsrdf
nie ja sie go powaznie pytam... co to k** z areklamy wyskakuja!!!!

" klaunie, nie rób z siebie prawdziwego klauna!!! Nie widzisz, że niektórzy robią Cię w balona i puszczają w maliny? A ty jak osioł z uporem maniaka odpowidasz, w dodatku infantylnie." Odpowiadam zgodnie z prawdą:P.Czy widzisz jakiś problem:O?

Gość ....finka
Wiele jest przepisow na poprawe wzroku .......Niedomaganie wątroby( poprawic przyswajanie przez organizm witaminy A),nerek(cisnienie) .Oczyscic stany zapalne w obrębie głowy.Wzmocnić organizm.

Gość A K I M A
MAX jest chory na głowę!!!!!!!!!!!! Twoje rady schowaj sobie w d........ Zejdz mi z oczu..Czy Ty sobie zdajesz sprawę, co Ty odwalsz??? Tobie może tylko pomóc szpital psychiatryczny

" 13:36 [zgłoś do usunięcia] ....finka Wiele jest przepisow na poprawe wzroku .......Niedomaganie wątroby( poprawic przyswajanie przez organizm witaminy A),nerek(cisnienie) .Oczyscic stany zapalne w obrębie głowy.Wzmocnić organizm." Ale nie znam takich potwierdzonych przez wielu:O.I nie jestem zainteresowany jazdą z kamikadze:P.A pachołki koncernów farmaceutycznych wynocha do dziury:P.