Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna2207

różnica wiekowa...

Polecane posty

Gość czarna2207

czy 13 lat to duza róznica pomiedzy kobieta a mezczyzna jak uwzacie:)?

Gość jak mowicie o rodzicach
powyzej 10-ciu to zawsze duzo

Gość To nie tak dużo

jak kobieta ma 20 a facet 33 to tak roznica w doswiadczeniu zyciowym w relacjach z ludzmi w podejsciu do zycia w zkaosztowaniu pracy zarobkowej i wlansym utrzymaniu natomiast 27 a 40 tez dobrze nie wyglada tutaj mloda kobieta pelna wigoru a tu juz podstarzaly edek 37 ona a on 50 to juz tragedia bo ona dojrzala doswiadczona ale jeszcze mloda sexualnie ponudzona a on juz prawie dziadek z problemami zdrowotnymi i sexu juz sie tak nie chce

Gość czarna2207
no tak racja ale jesli facet naprawde dba o siebie? i wcale na tyle nie wyglada... hmmm

hej, ja uwazam ze wszystko zalezy od wygladu tych osob, zachowania, sytuacji zyciowej, materialnej, rodzinnej itp. 13 lat wcale nie musi oznaczac tragedii. Ja sama mam 20 lat a facet z ktorym sie spotykam 29. Jets miedyz nami 9lat roznicy, to chyba sporo.. ale tego nie odczuwamy wlasnie z wyzej wymienionych powodow. To jest kwestia dobrania sie i spotkania odpowiedniej osoby.

Gość czarna2207
własnie...jesty mi swietnie w jego towarzystwie.. 9 to jeszcze jakos ujdzie a to jest przekroczone magiczne 10;p

Autorko- mam rozumiec, ze sama masz 22 a Twoj facet 35lat? Jest kawalerem, rozwodnikiem? Jelsi jest wam dobrze, nie obawiasz sie reakcji otoczenia (bo to tez nas czasem zniecheca) to badz szczesliwa :) Ja jestem i tego nie zaluje. lepiej miec dobregho afceta niz dupka ledwie starszego walacego nas po rogach.

Gość czarna2207
nie jest rozwodnikiem.. nie wiem czy ja jestem dziwna czy jakas inna le nigdy mnie nie interesowali faceci w moim wieku sa strasznie niedojrzali.. wg mnie oczywiscie...

Tez mam takie podejscie, dlatego zawsze spotykalam sie ze sporo starszymi. Nie przejmuj sie, w dzisiejszych czasach juz wszystko jest normalne :P a roznica wieku to akurat chyba zaden problem ;) sporbowac ZAWSZE trzeba.

Gość czarna2207
i tego sie bede trzymac:) kto nie ryzukuje ten nie ma ;p