Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Winogrronek

szpiegowanie telefonu- pytanie do chakera

Polecane posty

Gość Winogrronek

mam pytanie czy jest taka możliwość żeby po wpisaniu określonego kodu z numerem danej osoby dostawać wszystkie smsy przychodzące i wychodzące tak żeby dana osoba o tym nie wiedziała?? może ktoś mi podać taki kod?

Gość kafeterianka mazowszanka bla
tak mogę to dla ciebie zrobić za 30 tysięcy dolarów 🖐️

A kto to jest chaker? Po za tym takiego kodu NIE MA. Istnieją różne sposoby inwigilacji, jednakże odebranie z obcego numeru telefonu wiadomości z poziomu zwykłego użytkownika jest niewykonalne. O tych sposobach pisać nie bedę, bo po przeczytaniu tego topiku mam wrażenie, że jesteś za głupia i przerosłoby cię to. Po co więc miałabyś sobie krzywdę zrobić. P,S. Chciałabyś by tak ktoś twoje smsy odebrał bez twojej wiedzy? :o

Nie pisz jej o żadnym niebieskim kle,bo przecież ta niemota pewnie nawet nie wie co to, a i ma bana na google więc nie sprawdzi :D Jeszcze z desperacji wbije się swooim spruchniałym zepsutym zębem w jego telefon :D

Gość Pop... się w główkach
Wam już równo wali na głowę, podsłuchy, śledzenie. Mało, że wszędzie kamery porozstawiali, to jeszcze GPS w dupę nie długo wsadzą obywatelom.

Gość Małgorzata K
Przecież teraz to już wszystko jest możliwe... www fw pl/szpiegujsam Mam nadzieję że pomoże to wam w podejmowaniu ważnych decyzji :) Pozdrawiam, Gosia

Gość Małamigotka
Dla wszystkich, którzy potrzebują szpiegować telefon przesyłam link, który wam w tym pomoże. Sama sprawdziłam - działa. Nadal korzystam, aby mieć pod kontrolą mojego narzeczonego :) Link: http://szpiegofon.pl/nu5gsks/4 Polecam!

Gość gdfsfsdf232ość
Mnie podsłuchuje Pan J.B i ostatnio nawet stwierdził, że działa w sposób rozmyty....

proszę o pomoc .pisałem z zona smsy i dostałem od niej dziwnego smsa odbiegającego od tematu zapytałem do kogo był ten sms wyparla się pytanie brzmi czy jest możliwe żeby ktoś obcy wyslal smsa do mnie przez jej tel i nr ??

Gość gość
Polarka 2010.09.06 Po za tym takiego kodu NIE MA. Istnieją różne sposoby inwigilacji, jednakże odebranie z obcego numeru telefonu wiadomości z poziomu zwykłego użytkownika jest niewykonalne. Dziecko w doopie byłeś i goowno widziałeś więc sie nie odzywaj na prawdę żal... Dziś są takie technologie, że nawet ci sie o nich nie śniło

Gość Miska222
http://lokalizator-telefonu-online.pl/ na tej stronie można zlokalizować telefon testowała i działa. Lokalizacja jest świetna i można zapisywać trasy telefonu. Działa na telefonach z androidem

Gość angelika28
Kochane wyprobowałam stronę, którą podała sara89xxx i naprawdę działa świetnie.! Dzięki niej przeczytałam wszystkie SMSy swojego męża, zarówno te wysłane jak i odebrane. Świetna strona, na pewno skorzystam jeszcze nie raz! Polecam: http://www.szpiegsms.tk

Gość gość
Czy naprawdę to działa ????

Gość gość
Ile kosztuje szpiesms.tk

Gość informatyk_fajny
przeczytajcie regulamin. Kosztuje ile kosztuje ale smsy są losowe z bazy. A nie faktyczne! To rozrywka i zabawa. Zawsze czytajcie regulamin

Gość gość
Miłego pobytu w więzieniu. :)

Gość gość
Polecam wszystkim zobaczcie sobie tą stronę : https://za-rejestruj.pl/6abcdda4 , Ja włączyłam tą usługę mojemu mężowi i nawet, że to ma ;) Można się tak dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy.... ;)

Gość gość
Polecam wszystkim zobaczcie sobie tą stronę : https://za-rejestruj.pl/6abcdda4 , Ja włączyłam tą usługę mojemu mężowi i nawet, że to ma ;) Można się tak dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy.... ;)

Gość Ciekawskadusza
Wejdź sobie na stronę i-mobi pl i tam wszystkiego się dowiesz ;)

Gość nmbb

Masz bardzo dobry program do podsluchu komórki na spyphonesoft.pl. Prosty w instalacji i tak samo nieskomplikowany w samej obsłudze. Można sobie zgrywać rozmowy czy smsy na maila, także wszystko jest zabezpieczone, odłożone...świetna sprawa jeśli chce się trochę bardziej zaopiekować dzieckiem.

Gość Pawbo

Co powinienem zrobic z takimi wynikami skanwania programem wykrywajacym aktywnosc szpiegowską w telefonie? 

Patched62

Patch missing0

After claimed patch level10

Not affected0