Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdssgfsdf

nie chce żeby z moich podatków utrzymywano psy w schroniskach

Polecane posty

Gość dfgdssgfsdf

będę lobbował żeby je wszystkie uśpić

Gość a ja nie chcę abyyy
a ja nie chce, żeby z moich podatków utrzymywane były rodziny, które się nie zabezpieczają bo to grzech, mają 10 dzieci i nie mają ich za co utrzymac. oni oczywiście nie pracują, bo przeciez przy tylu dzieciak to jak, a bo to sie zając trzeba, bo to coś boli, albo wykształcenia nie ma....jakby ludzie nie byli bezmyślni i kastrowali zwierzęta oraz nie wurzucali by ich na zewnątrz ("bo myslałem, że bedzie grzeczniejszy") to by nie było biednych bezpańskich zwierząt, albo na pewno nie w takim stopniu....

lepiej utrzymywać zwierzęta niz to było siedzące w więzieniach!!!!!!!!!! ich uśpić to jest dopiero oszczędność. Dziura budżetowa by znikła :)

Gość kalafior,...
a ja nie chcę aby z moich podatków utrzymywano takie coś jak ty, jak się zestarzejesz lub zachorujesz nie chcę aby ci utrzymywano, niech cię uśpią - eutanazja - jestem za!!!!!!!!! specjalnie dla ciebie

Gość Prażynka_87
a ja nie chce żeby z moich podatków utrzymywano przestępców -mają lepszą opiekę medyczną niż my. Niech podatki idą tylko na tych którzy chcą się resocjalizować - pedofili i gwałcicieli polecam wysłać na sybir