Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewkaa27

Brzuch w ciazy

Polecane posty

Gość ewkaa27

zaczynam 37tydzien ciazy a moj brzuszek wyglada jakbym była w 6 miesiacu.Jak Wasze brzuszki??

Gość mnie pewnie czeka to samo
nie jestem w tak wysokiej ciazy ale 18tydz i brzucha prawie nic

Gość ciezarowkaa25
ja zaczynam 32 a mam wielki - róznie to bywa......

ja jestem w 17 tyg i brzuszek mały isłabo przybieram na wadze przez miesiąc 0,5 kg a jak u was?

30 tc i moim zdaniem jest duży, aczkolwiek to moja pierwsza ciąża i nie mam porównania.

Gość ewkaa27
ja na poczatku ciazy wazyłam 48kg,naleze do tych szczuplutkich a teraz waze 58kg

Gość mnie pewnie czeka to samo
jak juz pisalam wyzej... i waga stoi w miejscu

jeżeli należysz do drobnych osób, to raczej dużego brzuszka mieć nie będziesz:) Moja przyjaciółka tez jest z takich osób i ma fajny malusieńki brzuszek, a ja ja za 2 dni zaczne 37tydz i brzuch mam ogromny:) Także każda z nas jest inna i u każdej jest inaczej:)

Gość stuknieta na łeb
marchewkowa, chciałabym miec takie cycki :/ moje zawsze były wielkie, teraz to w ogóle jak balony, a to dopiero poczatek, będe wygladała jak jakas cycolina

Gość olinka123
W mojej ciąży brzuch ujawnił się w 7 m-cu i był bardzo mały. Przytyłam nie całe 13kg, chociaż jadłam ciągle i wszystko :) Z natury jestem drobną kobitką - 50kg i 160cm. Każdy mówił, że będzie małe dziecko, a ja urodziłam w 37tc córeczkę 3700 i 57cm :) Ze szpitala po porodzie wróciłam z 3kg na plusie, a tydzień po porodzie ważyłam jak przed ciążą :)

Coś Ty, cycki mam takie małe, że aż wstyd nazywać je cyckami :-o W ogóle podrosły zdecydowanie teraz, jak jestem w ciąży, bo wcześniej to groszki takie, że szkoda gadać.

Gość bez powodu
Ja też jestem z tych drobnych (155 cm wzrostu) jestem w 6 msc (23 tc) a wyglądam jakbym miała na dniach rodzić. Odwiedzałam siostrę w szpitalu bo urodziła w zeszłym tygodniu to mnie pielęgniarka zaczepiła czy ja na wywołanie. Ale na szczęście dużo nie przytyłam. Jak na razie 6 kg. Wszystko mi poszło w brzuszek który mimo wszystko jest zgrabny :)