Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_29000

kto mi powróży ????

Polecane posty

ok, teraz mogę powiedzieć jak to robię. Ile z tego co pisałem okazało się prawdziwe, a co nie? Napisałaś wcześniej, że się boisz. Dlaczego?

Gość jestem z wami
prosze pworoz mi kasia 25.06.1975, czy znajde partnera zyciowego iprace i czy wyjde za maz i bede miala dzieci? i jak to bedzie sie dalej ukladac z moja rodzina t.z rodzicami i czy moge opuscic to miesta i zaczac gdzie indziej zycie?

tak, w sumie zbudowane ale na jeden temat. Bo chodzi mi o to czy mój były do mnie wróci bo ja się o niego starałam ale on tak się wahał nie wiedział co chce, teraz niby odpuściłam ale wolę wiedziec jak to się potoczy, i w jakim mniej więcej czasie? a jeśli nie to co mnie czeka w miłości czy na kogoś trafię i kiedy? proszę.

Gość ona_29000
okazało sie prawdziwe z tą zazdrosną czescią rodziny, z bratem, i z tym że musze okazac ze mi zalezy i zrobic pierwszy krok.... i z tymi moimi marzeniami ze musze byc optymistką no prawie wszystko! jak to robisz ?!?!?!?!

Gość monikavvvvvvv
monika 27.05.1986 spotkam milosc? poprosze:)

ok, opiszę ten jeden przypadek, a za chwilę opisze swoją technikę. Kamilo staraj się dalej tylko nie bądź nachalna. Jak uwierzysz w siebie osiągniesz swój cel.

Gość jestem z wami
julian a mi nie odpowiesz? :-(:-(:-(

Gość Mam na imie
I ja poprosze :) Mam na imie MArzena 25.04.1989 jak bedzie sie miedzy nami ukladalo i czy bedziemy mieli dzieci i kiedy?

Więc opieram się o tą samą metodę co wszyscy wróżbici i astrolodzy. Ta metoda nazywa się "cold reading". Trochę dowiedziałem się o Tobie z niektórych twoich wypowiedzi. np. napisałaś , że nie jesteś pewna, czy spełnisz swoje marzenia więc z tego płynie wniosek, że powinnaś być bardziej optymistyczna. Przez internet to troche kiepsko wychodzi, bo ważna jest obserwacja drugiej osoby. Jakbym Cię obserwował wiedziałbym o Tobie więcej. Wiele zdań napisanych przeze mnie zawiera w sobie przeciwieństwa (np. o bracie). Połowa może pasować, a połowa nie, ale zwracamy uwage na to co pasuje.

Gość ona_29000
a to skąd ci przyszedł do głowy ten zonaty facet????

Gość ona_29000
aha... no chyba już rozumiem! jej ! jak bardzo bym chciała cie na zywo poznac pewnie mądry jestes ;) na bank ;D

Gość jestem z wami
NADAL MI IE POWIEDZIALES CZY MI ODPOWIESZ :-(

Najważniejsza jest twoja wiara we wróżbę. Wszystko to jest kwestią psychologiczną. Wiele rzeczy można łatwo odgadnąć, a jeśli wierzysz w to co przepowiedziałem będziesz starała się to spełniać całkiem podświadomie.

Tego żonatego faceta wymyśliłem. Musiałem Cię zaatakować dużym natłokiem informacji żebyś się nie zastanawiała za bardzo nad sensem tego wszystkiego. Na żywo to wychodzi znacznie lepiej ;)

Gość ona_29000
jak mam w cos wierzyc na tym swiecie to niech to tez bedzie co mi napisales. pozdrawiam ,

Gość Sylwia31113
jest tu ktoś jeszcze???