Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allegro fun

Płaszczyk zara fajny?

Polecane posty

Gość gdhfdgh
no nie wiem ja mieszkam w Belgii i tutaj inne sa w modzie,

Dość ładny, ale ja nie lubię tych ściągaczy. A co do jakości - z obrazka wiele nie wywnioskujesz:)

te ściągacze mi się nie podobają ... ty musisz się czuć w tym płaszczu dobrze ...a nie my :-)

Gość qwertyuuu
mi się nie podoba jest jakiś taki...muminkowy i wydaje mi się że będzie pogrubiał

Wiesz, u nich w Belgii to pewnie w płaszczykach ze złota chodzą. I guziki diamentowe, inaczej faux pas na ulicy będzie:D

Pokażcie co Wam się podoba może i mnie się spodoba? :P Z resztą ja szukam pogrubiającego bo jestem szczupła :P

Gość Przeszycia, ściągacze, szalowy
kołnierz, wielkie, odstające kieszenie- efekt bałwanka murowany :O

Gość worek po ziemniakach alboOK
OKROPNY

Gość Przeszycia, ściągacze, szalowy
Ale po co? Ani to ładne, ani wysokiej jakości, a ceny zary w POlsce wołają o pomste do nieba :O

Gość okropieństwo...
fee bez klasy i nieelegancki

Słuchaj - moje zdanie jest takie - nie jest zły, ale najważniejsze, że w dupsko zimą będzie ciepło.

oblubienica tak masz rację :) ja tylko jestem ciekawa co się podoba krytykantom.Dajcie linki do fajnych płaszczyków oki?

Nieważne, co się komuś podoba - tobie ma się podobać i ma być ci ciepło, kiedy przyjdą mrozy. A tak na marginesie - bałabym się kupić płaszcz przez Internet.

Ja mam trzy płaszcze kupione przez internet jeden z zary-trencz kremowy przepiękny akurat jakość dobra,na innej aukcji ktoś taki sam kupił za 1200 zł paranoja :D a ja dałam za niego 150 zł

Moja kolezanka ma podobny. Kupila w tamtym roku. Tylko sciagacz byl szerszy, i mial taki połyskliwy materiał. Nie pamietam tylko czy mial puch w środku. Dla mnie to wazne, bo puch jest ciepły a kurtki z puchem są lekkie. Nie lubię w środku jakichś syntetyków. Ogólnie był ładny i jak jesteś szczupla to bedzie fajnie wyglądał. Ogólnie ceny nie tylko Zary w Polsce są nienormalne. Chociaz dzisiaj bylam w galerii i weszlam pierwszy raz od lat do Big Stara bo przy wejsciu na polkach byl taki dlugi wełniany sweter za którym chodze. Cena: 249 zł, w Zarze ladniejszy i piekna miekka wełna (ale jasny) kosztował 179 zł. Cena Big Stara mnie powaliła. Dla mnie to zawsze był sklep dla gimnazjalistów, a jek mają takie ceny to nie wiem kto tam kupuje.