Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokorzycka

WORD-y atrudniają młode egzaminatorki w celu uniemożliwienia kurduplom zdania pr

Polecane posty

Gość kokorzycka

awka :) Zauważyłam, że teraz w co drugim większym mieście coraz więcej młodych dziewczyn po 20-tce jest egzaminatorkami prawa jazdy!! I bardzo dobrze :D Wiadomo, że młode dorodne dziewczyny bardzo nielubią kolesi niskiego wzrostu, z łysiną i słabo umięśnionych. W dodatku dziewczynom może się nie podobać jak dla przykładu kurdupel co ma 169 cm wzrostu siedzi za kółkiem i prowadzi samochód. Zwiększona ilość młodych kobiet egzaminatorek ma szansę sprawić, że kurduple z zakolami będą oblewać u takich prawko. Jeszcze nigdy nie spotkałam się, aby żałosny niski koleś zdał u laski, a wiadomo że im niższy koleś tym gorszy kierowca. BARDZO pochwalam pomysł WORD-ów i uważam że młodych kobiet egzaminatorek powinno być jeszcze więcej, a wtedy żaden żałosny kurdupel prawka nie dostanie :)

Gość i BARDZO dobrze
Sama jestem instruktorką prawka, jestem wysoka, ładna, stopy też mam duże i jak zapisuje się do mnie na jazdy kurdupel niższy ode mnie z małymi stopami, to od razu wybijam mu z głowy ten pomysł!! Dla mnie jak już kurdupel chce mieć prawko to niech zdaje na specjalnych zasadach, ale NIECH NIE LICZY że młoda laska egzaminatorka da mu pozytywny wynik na egzaminie, bo to byłoby śmieszne!! :(

Gość administrator saturnin
2 posty w tym temacie sa pisane przez jedną osobę, zgadnijcie które :classic_cool:

Gość szambiareczka
i super, tak trzymać!!! Młoda laska jednym ruchem obleje niewyrośnięte 169 centymetrowe gówno i potem mniej wypadków będzie!! :)

Gość fdsafsafd
kobiety po 20-tce to już stare rury ;)

Gość hłe hłe hłe
super, laski są silniejsze od niskich żenujących kurdupli i powinny dawać im popalić na każdym kroku :P