Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinka p.

Powiększone węzły chlonne w piersi.

Polecane posty

Gość paulinka p.

witajcie. mam taki problem, chlopak wyczul 'kulke' w mojej lewej piersi - pod bodawką. gin stwierdizl ze to powiekszone wezly chlonne ale jakos nie jestem przekonana. nie powiedizal dlaczego i kiedy to zniknie, ja nie pytalam bo bylam zadowlona ze to nic gorszego. ale mam wątpliwości. a jest tam to dlugo. czy moge byc spokojna ?

Gość skupisko m
A ile masz lat? Bo to wazne. Jesli masz kolo 20-tki. to mozesz miec wlukniaka. Ale dla spokoju zrob usg piersi. A w ogole to dziwne, ze gin nie dal ci skierowania? Przeciez tyle sie mowi o profilaktyce. Dziwne. Idz z tym do onkologa. Bedziesz spokojniejsza. Nie lekcewaz tego. Raczej to nic zlego. Nie boj sie.

to moze byc cysta, włókniak.. węzły chłonne w piersi??? hmmm, ciekawe zrób usg, ewentualnie markery

Gość e-cinka
idz do porzadnego gina bo ten to jakis konowal ze ci nie dal na zadne badania ,konieczne skierowanie na usg albo/i mammografie(nie wazne zes mloda),trzeba wykluczyc sparwy nowotworowe...powodzenia! i napisz co ci wyszlo

Gość paulinka p.
mam 26 lat. gin zrobil mi usg od razu. i cos tam gadal ze poo ciazy tak kobiety maja jak dziecko mleko wypije. ale ja jescze w ciazy nie bylam. zapsize sie do innego gina. tylko zwlekam bo sie boje :(

Gość pielęgniarka onkologiczna
NIE ma węzłów chłonnych w piersi. Co za bzdura. Założę się, że to nie ginekolog walnął bzdurę, tylko ty nie zrozumiałaś. Idź z kimś odpowiedzialnym na następną wizytę, kto zrozumie, co lekarz do ciebie mówi.

Gość A K I M A
Natychmiast zmień lekarza.Może to tylko włókniek!!!! Zycze zdrówka MAX WYPIERDALAJ

Gość paulinka p.
nosze okulary bo slabo widze ale głucha nie jestem i ba , nawet rozumiem co sie do mnie mówi.... od dawna wiadomo ze lekarze rózne glupoty na odczepnego gadają gdy nie maja pojecia z czym maja do czynienia .... dziękuje za sensowne odp.