Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wuzetka lub kremowka

tu wpisujemy listę wymarzonych PREZENTÓW ŚLUBNYCH

Polecane posty

Może komuś się przyda przy wybieraniu prezentu dla młodych. Na początek ja: - satynowy komplet pościeli (koniecznie w dobrym rozmiarze!) - elegancki komplet ręczników jednokolorowych - ciśnieniowy ekspres do kawy z młynkiem (np. srebrny Bosh) - frytkownica Tefal - wypiekacz do chleba - zestaw głośników pod plazmę z dvd (Samsung) - praktycznie wszystko (oprócz garnków) z Tuppreware - klasyczny, ale ładnie wyglądający, termofor - bon na zakupy w Duce, Ikei, Zara Home - porządne, drewniane, średnich rozmiarów szachy - zestaw do win z termometrem, korkociągiem itd. - dwuosobowy hamak (klasyczny lub nie) - elektroniczny organizer na sciane w srebrnym kolorze - jeśli ktoś z gości ma zamiłowanie fotograficzne zamiast prezentu z chęcią sesję fotograficzną

Niedawno brałam ślub i napewno nie ucieszyłabym się jakkbym dostała: zestaw głośników pod plazmę z dvd (Samsung) klasyczny, ale ładnie wyglądający, termofor porządne, drewniane, średnich rozmiarów szachy - zestaw do win z termometrem, korkociągiem itd. - dwuosobowy hamak (klasyczny lub nie) - elektroniczny organizer na sciane w srebrnym kolorze

kochanie, temat jest subiektywny i nie ma za zadanie tworzenia listy tego, czego nie dawac. o zlych prezentach jest inny topik wiec przekieruj sie tam.

Gość mamusia ciumkająca w ubikacji
ja jak bym miała wyjsc jeszcze raz za mąż to mieszkanie 3 pokojowe albo dom samochód pieniądze