Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynafajnegofaceta

DZIEN CHŁOPAKA :)

Polecane posty

dziewczyny,zbliża się dzień chłopaka.tak,wiem jeszcze niby miesiąc,ale znowu zaczne wszystko robić na ostatnią chwile :) . w tym roku pomyslalam o czyms oryginalnym.na necie znalazlam dziewczyne, ktora kupila notes i uzupelnila go milosnymi cytatami itp. ja pomyslalam podobnie - o notesie,ale z naszymi wspolnymi zdjeciami , biletami z kina , wspomnianimi dawnych chwil + te cytaty i jakies wywody apropos jak go kocham :) co Wy na to? i jakie Wy macie pomysly??

Gość hieronim nieczysty
szczerze? zrob mu najlepiej z połykiem to bedzie dla niego najlepszy prezent :D

Gość dzien
kiedy ten dzien chlopaka? przypomnij mi dobra kobieto

30 wrzesnia ;)

Gość dzien
dankeszyn jestem 4lata z facetem i w tym roku musze mu w koncu cos z okazji tegoz smiesznego swięta kupic

Gość jak co roku tematy na kafe
niedlugo swieta SAMOTNE, SYLWESTER SAMOTNY i takie tam... i tak w kolko sie kafe kreci:D

Gość tdfgfbesrger
ooo mam ten sam klopot. nie mam pomyslu w sumie zadnego

Gość ketia
a ja kupilam mojemu kalendarz ....i specjalnie na zamowienie beda tam moje zdjecia na kazdy miesiac z jakims super dopiskiem.. a ze ma taka prace ze rzadko jest w domu to bedzie chociaz ze soba kalendarz z moimi zdjeciami :) myslicie ze bedzie zadowolony?

Gość nnnnnnnnn
Ketia , a gdzie taki kalendarz zamowilas?? super pomysl ! jakiego on jest formatu i ile kosztuje?

Gość ketia
a zamowilam go na allegro..taki kalendarz zeby postawic np.na biurku. rozmiar 22cm na 10cm cena okolo 32 zł

Gość rany dziewczyny czemu
nie pojmujecie ze facetów nie kreca takie prezenty, jakies kalendarzyki z cytatami - sorry ale to dzecinada jak cholera! facet woli konkretna rzecz - bilet na mecz ulubionej druzyny, ulubiona gre ze sklepu, wsólny weekend w hotelu - cos w tym stylu. wszystko inne typu laurki, maskotki, albumy ze zdjeciami to dla nich nic ciekawego.

Gość ketia
jakos moj facet sam mi mowil ze chce moje zdjecia aw formie kalendarza to zawsze cos innego ....

Gość ketia nie przejmuj się
tymi co generalizują i się naczytały CKM-ów i innych badziewi:D super prezent taki kalendarz! ja jestem facetem i by mi sie spodobal taki prezent, no ale nie mam dziewczyny;)

Gość ketia
wiem ze bedzie sie podobal mojemu facetowi... :) juz mu mowilam ze mam dla niego fajny prezent ale nie powiem mu co.. zrobie mu niespodzianke..juz sie)nie moge doczekac jego zaskoczenia :)

Gość rety dziewczyny czemu
a co miał ci powiedziec? ze woli zebys sie ubrała dla nego w seksowana bielizne niz zrobiła jakis choelrny kalendarzyk? pewnie ze ci tego nie powie...nawet bedzie udawał jak bardzo podoba mu sie kalendarzyk, tlyko za 2 dni wcisnie go na dno szuflady i zapomni o nim. widac ze kompletnie nie znacie sie na facetach - inanczej nie kupowałybyscie im pierdół. nie chodzi o to by wymyslac jakies niestworzone rzeczy- ale postawcie sie na miejscu faceta i pomyslcie po co mu kalendarz z cytatami? no po cholere? po co mu album ze zdjeciami ? pewnie ma twoje zdjecia gdzies w portfelu.

jesli juz to zrób sobie jakies mega seksowne foto w bieliznie, jakies artystyczne, powieksz do rozmiaru plakatu i to mu daj - uwierz ze 100 razy bardziej mu sie spoboa mi kalendarzyk.

Gość Lilly Evangeline* from NL
mam takie pytanie - do jakiego wieku liczy się chłopak a od kiedy to już mężczyzna, bo nie wiem ile prezentów kupować. No i jeszcze jedno mam pytanie w związku z powyższym: kiedy jest dzień mężczyzny? Dziękuję za odp.;)

Nie wiem czemu kobiety uwielbiają dawać swoim facetom w prezencie swoje zdjęcia...szczyt próżności i egoizmu. Ciekawe czy jakby facet wam chciał dać swoje zdjęcia zamiast jakiejś ładnej biżuterii czy perfum, byłybyście równie zadowolone...

no to co takiego mozna kupic? :| albo zrobic? bo prezenty to takie oklepane, myslalam zeby milo jakos czas spedzic

Gość ketia
ale moj facet sam mi powiedzial ze chce moje zdjecia bo rzadko jest w domu i wtedy ma chociaz moje zdjecia...

nie chodzi o próżnosc...a czemu faceci lubia oglądac seksowane kobiety na zdjecaich ? to czemu nie miałby ogladac swojej seksownej kobiety w jakis wdzianku? myslisz ze co bedie wolal zrobic wieczorkiem - ogladac fotki z imieniim u cioci krysi w albumie, czytac cytaty i patrzec na mega seksowne zdjecie swojej kobiety? to tak dla przykładu. zainteresuj sie tym jakie twój facet ma pasje, zainteresowania i w tym kierunku podążaj. jesli lubi sport - to moze bilet na jakas impreze, karnet na silownie, albo lepiej - karnet na masaz dla was obojga.

Gość ketia
moj facet interesuje sie ciezarowkami...to co mam mu kupic???a najbardziej podoba mu sie ciezarowka SCANIA>

Gość energiczna 30latka
Swoje rozbierane zdjecia przy ciezarowce :P

Tak, ale zdjęcia to się daje bez okazji, ja żeby dać chłopakowi zdjęcie nie czekałam na jakieś święto. Rozumiem, że chodzi o coś tańszego tak? Bo ja zwykle wydaje na takie święto około 150 zł, kupuje najczęściej coś elektronicznego, albo perfumy, portfel, fajną bluzę. Mam wiele rzeczy do wyboru. Do tego często zamawiamy sobie stolik w jakieś restauracji albo idziemy najzwyklej do KFC (które uwielbiamy). Jeżeli mowa o tańszych prezentach, jest mniejszy wybór, ale da się coś wymyślić. Nie wiem tylko ile chcecie na to przeznaczyć

Gość ketia
nie chodzi o kase..

Chodzi Ci o erotyczne zdjęcia? To już niezła głupota, a później płaczecie, że wasze nagie zdjęcia (tudzież w bieliźnie) latają po internecie.

nie erotyczne ale artystyczne w jakiejs fajnej bieliznie....albo ogólnie w jakims seksownej sukience. moja kolezanka zrobiła tak ze poszła do prefesjonalnego fotografa, oni ja tam zrobili makijaz, strój - zdjecie wyszło niesamowite. jak z okładki.

oczywiscie jesli juz chcecie obdarowac swojego faceta zdjeciami. bo po cholere mu wasze zdjecie w ramce skoro na codzien takie zdjecie mozna zrobic i mu dac.

Coś mi się wydaje, że już facet by wolał mieć pokaz w takiej bieliźnie na żywo a nie gapić się na zdjęcia.