Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieżko mi

Czym sobie na to zasłużyłem :( powiedzcie mi ;(

Polecane posty

Gość cieżko mi

pomóżcie mi :( powiedzcie jak się od tego można uwolnić, jak mogła mi to zrobić!, za to wszystko co ja jej dałem, za tą wierność do niej miłość, poświęcenia. ;( Miałem dziewczynę w związku na odległość ,dzieliło nas 260 km od siebie, ona młodsza ja starszy o 3 lata, bardzo ja kochałem ponad życie, gdy tylko mogłem jeździłem do niej pociągiem 6 godzin nocowałem w hotelu tam u niej w mieście bo u niej nie mogłem :( jeździłem tylko na te 2 dni żeby choć chwile być z nią by ja przytulić pójść na spacer pocałować ;( mówiła mi jak bardzo mnie kocha byłem taki szczęśliwy kiedy byliśmy wreszcie razem bo większość to tylko esemesy i dzwonienie ja umiałem tak żyć bo wiedziałem że to moja wybranka i wiedziałem że dotrwamy do końca ona też mi OBIECYWAŁA ŻE BĘDZIE NA MNIE CZEKAĆ! że Kocha Tylko MNIE! ;( :( wytrzymaliśmy już prawie dwa lata w takim związku :( aż do momentu kiedy mi nadeszły egzaminy i nie mogłem do niej przyjechać przez 2 miesiące :( wtedy napisała mi że jej kolega organizuje ognisko i że jest zaproszona od początku wiedziałem że coś się na nim wydarzy!!:( błagałem ją żeby na nie nie poszła bo się bałem że mi ktoś ja odbierze ;( lecz ona mnie zapewniała żebym się nic nie martwił bo mnie tylko kocha zaufałem jej z uśmiechem i ulga i kiedy ja wieczorem wracałem ze szkoły ona była na ognisku i pisaliśmy eski do siebie takie że się nie martwiłem wogole i kiedy poszedłem spać o 22 45 już nic do mnie nie napisała ;( i kiedy przyszedł poranek zaczęła mi zupełnie inaczej pisać !:( wiedziałem że ją tracę i nic nie mogłem zrobić! a kiedy ze łzami napisałem jej czy mnie jeszcze Kocha już mi nic nie odpisała :( ona była moim sensem życia nadal niewierze że to się stało teraz tylko patrze jak ma zdjęcia z innym i jest uśmiechnięta a nie wie jak ja przez to cierpię ;( dzięki że mogę się podzielić z wami to ulga jakaś dla mnie :(

myślisz, że powinna zrezygnować ze wspólnych fot żeby nie urazić twoich uczuć ? i jeszcze jedno pytanko kto cię zmusza do ich oglądania? nooo chyba , że co rano za twoim oknem leci helikopter ciągnąć za sobą szarfę z krwawym napisem" kocham innego" i wydrukowaną olbrzymią sweet focią:)

Gość cieżko mi
ike ogladam jej fotki bo za nia tesknie ;( zrozum mnie nie dobijaj ;( pozdrawiam

człowieku sam sie dobijasz jednak twoje zachowanie jest zrozumiałe jak mniemam teraz podejmiesz wszelakie próby odzyskania jej , czym niestety pograzysz sie jeszcze bardziej w jej oczach, cóz zycie....

Gość cieżko mi
whiskacz BL juz nie podejmuje żadnej walki o nią bo wiem że niema sensu tylko ten cholerny ból wewnętrzny i świadomość kłamstwa i bycia oszukanym ;( thx za pomoc

Gość cieżko mi
he dzieki ike ale do tamtej piersi tesknie...

Gość cieżko mi
whiskacz BL walczyłem tak długo jak tylko mogłem o nią ale sama dała mi do zrozumienia żebym dał jej spokój ; (

jak to się mówi jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma idź na jakieś czaty pożal się trochę laski lecą na takich nieszczęśliwych, odrzuconych i wygadasz się i pocieszysz i rozerwiesz nie ma sensu się nakręcać musisz sobie pomóc

whiskacz ja publicznie nie twierdzę po topach, że masz fajne poślady:P

Dokładnie, trochę empatii. Jesteś fajnym wrażliwym facetem, zastanów się, czy lepiej ze to się stało teraz czy później? Dobrze chyba ze poznaleś ją od tej strony w tym momencie. Żyj dalej.

Gość cieżko mi
a tak waszym zdaniem zasłużyłem sobie czymś na to?? coś zle zrobiłem czy jaki h..j że tak postapiła? szukam tej odpowiedzi ciągle

whiskacz BL walczyłem tak długo jak tylko mogłem o nią ale sama dała mi do zrozumienia żebym dał jej spokój ; ( 1 o podstawowy bład, walka połaczona z nachalonoscia nie tak sie walczy ale najpierw uwolij sie emocjonalnie, stań na nogi siłka, imprezy, kolezanki dopuki sam nie zaczniesz zyc swoim zyciem, dopuki nie odzyskasz poczucia wlasnej wartosci, doputy nie masz szans na nic wiecej niz wspomnienia a na ten czas polecam piersi Ike Mi nie zaproponowala:P

niczym sobie nie zasłużyłeś tak po prostu bywa czasem człowiek się stara jak może a i tak ch.......j z tego wychodzi życie

Gość cieżko mi
dzieki tomodachi wszyscy tak sama mi mówią ze dobrze ze to wcześniej sie stało a nie później tylko te prawie dwa lata swoje robi niestety... ;/

Wiem, że robią swoje, nikt nie mowi, że wszystko zejdzie z Ciebie w ciągu miesiąca czy dwoch. Masz znajomych to spędzaj czas z nimi. To pomaga.

Gość Tak się mówi :P
" jak to się mówi jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma" Jak się nie ma co się lubi, to się kocha własną żonę. :P

Gość cieżko mi
he whiskacz i ike i tak mi dużo już pomagacie poprawiając mi humoru trochę staram się o tym zapomnieć ciezko to przychodzi ale sie nie poddam

Jak się nie ma co się lubi, to się kocha własną żonę. no ale to już wersja dla zaawansowanych:P

wiedziałam, że wizja pośladków whiskacza dobrze ci zrobi :) rozrywka i żarty to dobry terapeuta:)