Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO robić?????

Jestem po to by sie żalić :(

Polecane posty

Gość CO robić?????

tak żalę się :(( Otóż chiałam przedstawić Wam moją historie miłosną. Byliśmy ze soba ponad 3 lata, wszystko pięknie fajne lecz nagle chłopak Artek zaczął się oddalać.... by było prościej przedstawie moja sytuacje w kilku punktach : 1) moj chlopak kupil sobie nowy samochod. z jakiejs belgii czy skads. ja tam sie autami nie interesuje ale on nie mogl tego zrozumiec. nic nie mowil ale moglam wyczytac z jego twarzy ze ma do mnie wyrzuty ze nie poswiecam uwagi jego "skarbowi". jakby to ze chce nim jezdzic nie wystarczalo.... 2)w tym roku robilam licencjat. tego tez nie mogl zrozumiec: ze chce zajac sie WLASNA KARIERA!!!! czasami unikalam specjalnie sptotkan. ale to niebyły kłamstwa!! po prostu mnie przytłaczal byl nachalny, a ja chcialam od niego odpoczac. to chyba normalne nie?? 3)moje dwie kolezanki zorganizowaly przeswietne wakacje. wiecie co moj chlopak (teraz to juz chyba byly.....:( zrobil? z laski zasponsorowal mi polowe wakacji. POŁOWĘ. jakby nie mógł sypnąć kasą i zapłacić za całość. oczywiście mnie podwiózł na miejsce i od razu z wyrzutami ze chce zostac, ze to ze tamto. jak zwykle nie chcial mi dac czasu dla siebie. na szczescie na miejscu poznalam dwoch fajnych kolesi xDDD. z jednym sie przespalam. troche mi glupio ale nie traktuje tego jako zdrady. po prostu musialam to wszystko odreagowac. po wakacjach ze strony Arunia oczywiscie foch i nie zechcial mnie odebrac. musialam tluc sie pociagiem po powrocie spedzalam z nim duzo czasu, ale dla niego nic to nie znaczylo. pewnego dnia jak ostatni cham zadzwonil i powiedzial ze to koniec. co mam robić? walczyć o niego czy po prostu dać sobie spokój i czekać az przemysli to wszystko i sam do mnie wroci? ja go mimo wszystko ciagle kocham!

Gość Medeline
Proponuję zacząć od przeczytania książki Mężczyźni są z marsa a kobiety z Wenus. Ebook znajdziesz na necie.

Gość Medeline
Ad. 3 nie rozumiem? Sfochowałaś się bo nie chciał ci zasponsorować wakacji?????!

Gość Medeline
Dobra doczytałam wszystko... Idz się lecz... Przespałaś się z innym? Odczep się od swojego byłego!!! Biedny chłopak!!! Ja bym na jego miejscu zwiewała!

Gość Medeline
I niestety nie wiesz co to milosc... Kochasz tylko siebie!

Gość CO robić?????
to był tylko raz a tak w ogóle to w ogóle nie nieważne. ty był tylko jeden raz i wiecej sie nie powtorzy a wakacje zawsze mi oplacal co w tym dziwnego? Arunio po prostu o mnie dbal zalezalo mu na mnie tylko teraz sie tak zmienil. nie odpowiada na moje smsy. myslicie ze ma inna? juz sama nie wiem co robic dlatego takie glupoty mi przychodza do glowy.

Gość Medeline
Hahahaha jesteś śmieszna dziewczyno. Zdradzasz go, wymagasz aby cie sponsorował... Nie dziw się, że on uciekł! Bo Ty masz tylko pretensje i tylko WYMAGASZ! I jakby on sie z kims przespał to byś była biedna pokrzywdzona, ale tobie seks z innym się NALEŻY. Żal mi Cię, nigdy nie stworzysz wspaniałego związku, bo ty nie umiesz kochać.... :(

Gość CO robić?????
wiem madeline pewnie masz racje. ale jmoglabym sie zmienic ale on nawet nie odpowiada. pewnie siedzi teraz z tymi tepymi koksami z silowni i slucha ich glupkowatych rad zeby "olał suke" i takie tam. ja ich znam. wydaje 120 zl miesiecznie na karnet i tyle z tego dobrego :(

Gość czekam i nie moge sie doczekac
olej dziada

Gość Medeline
Po co mu wypominasz? To JEGO pieniądze i jego rozrywka... I dam Ci dobrą radę... Najpierw TY się zmień, a potem zacznij do niego pisać. Bo powiedzieć zmienię się jest łatwo. Twoim problemem jest to, że uważasz, że WSZYSTKO Ci się należy... Łącznie z nim, a on nie jest nową sukienką. Niestety.