Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika15921

znecanie sie nad rodzina

Polecane posty

Gość monika15921

od 28 lat jestem męzatka. mam trójke dzieci najmlodsza jest niepelnosprawna ma obustronny niedosluch. maz od poczatku naszego malzenstwa znecal sie nademną najczesciej po spozyciu alkoholu. bedac w ciazy z najmlodsza corka zostalam pobita i lezalam i w szpitalu 2 tyg. przez ostatnie 4 lata maz byl spokojny lecz znowu sie zaczeło. postanowilam zlozyc sprawe o znecanie sie nad rodzina. - Czy mam szans na wygrana sprawe mimo ze to trwa od wielu lat? - Czy mam szanse wyeksmitowac meza z mieszkania? z gory dzieki za odpowiedz.

Gość tym razem anonimowo.........
masakra - top sobie męża super wybrałaś i ojca swoim dzieciom

Gość nie daj sie
oczywiscie, ze masz. wlasnie teraz zmienily sie przepisy i jesli zglosisz sprawe na policje, to Twojego meza usuna z domu.

Gość monika15921
ze jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie udzielaj. ;)

Gość ale jakiej pomocy oczekujesz
az wierzyc sie niechce:-O nie wiem czy moge w ta tragedie uwierzyc:-O

Gość monika15921
zlozylam juz doniesienie i mam watpliwosci dlatego pytam. jest cos takiego jak przedawnienie bo to pobicie z szpitala bylo 18 lat temu po tym fakcie byly tez inne incydenty

Gość ffssdff
a z winy mężusia córka najmłodsza ma niedosłuch??? i 28 lat czekałaś żeby coś z tym zrobić??? dobry boże:O a co do Twojego pytania jak najbardziej możesz wypierdolic męża z domu, wystarczy że powiesz że przez jego pobicie jak byłas w ciąży masz niepełnosprawne dziecko!!!! 😡

NO DOBRZE WIERZE tOBIE ale jestem troche w szoku :-O nie znam sie na prawach dlatego nie moge nic powiedziec:-( a Twoj maz wie ze juz zlozylas papiery? bo zeby ci za to nie wpierdolil :-0 co za chuje laza po swiecie :-(

Gość ffssdff
ten kto w sposób rażacy znęca się nad rodziną może byc eksmitowany! jest taki przepis! pozew o rozwód z winy męża, nieważne że przedawnione, wina po stronie męża i tak jest, po takim rozwodzie mąż może i powinien opuścić dom! niezłe piekło zafundowałaś swoim dzieciom

Gość monika15921
niedosluch dziecka jest prawdopodobnie od lekow ale jest mozliwosc ze na niedosluch moglo wplynac pobicie lecz dowodow nie mam.

Gość monika15921
maz chyba jeszcze nie wie ale napewno sie domysla

Gość ffssdff
a dzielnicowy was odwiedza?? jeśli tak to może przytemperować męża! masz zaświadczenie lekarskie o pobiciu w czasie ciąży??? takie zaświadczenie jest mega ważne bo nie wyklucza niepełnosprawności dziecka z winy psychola... ciekawe jak on zareagował że z jego winy dziecko jest niepełnosprawne, ciekawe czy on ma jakieś uczucia

Gość ffssdff
kobieto działaj! idź na najblizszy posterunek, poproś o wypełnienie niebieskiej karty, niech dzielnicowy was odwiedza, niech ten psychol sobie uświadomi że nie jest bezkarny!!!

Gość monika15921
maz uczuc nigdy nie mial. mam obdukcje z pobicia w czasie ciazy i karte informacyjna z szpitala. wczzoraj bylam po kolejna obdukcje. takze z tych lat papierow sie nazbierało tylko jest duza rozbierznosc lat . dopiero teraz sie odwazylam

Gość ffssdff
przez 28 lat on myślał że jest bezkarny bo nie zgłaszałaś ze strachu sprawy organom ścigania. a teraz powinnaś coś z tym zrobić, szkoda czasu na życie z takim psycholem, pospiesz się:O

Gość ffssdff
musisz poczuć tą odwagę i wiedzieć że walka o szacunek i nietykalność fizyczną i godność ma swój cel skoro tyle papierów się nazbierało to masz mocne argumenty na rozwód z winy męża!!

Gość monika15921
kiedys probowalam juz zlozyc doniesienie ale on jakos mnie ubłagał myslalam ze sie zmieni jednak nie ...

Gość monika15921
mam takze duzo swiadkow

autorko jest mi bardzo przykro ale chce sie Ciebie zapytac, powiedz mi dlaczego bylam z nim przez tyle tyle lat? jak moglas patzrec sie na czlowieka ktory cie bil, skrzywdzil Twoje dzieci itd. pytam dlatego poniewaz moj ojciec tez sie nad nami znecal i matka do dzisiaj z nim jest t.z 35 lat. nie potepiam, chce zrozumiec dlaczego? nie balas sie go? nie brzydzilas sie? JA BYM NIE MOGLA ANI MINUTY BYC POD JEDNYM DACHEN Z FACETEM: mnie tez jeden facet zlapal za fraki walnal na lozko. jak mnie puscil to po policje zadzwonilam imialam naprawde furie....nigdy wiecej nie chcialabym go widziec...ale on uwazal ze nic zlego nie zrobil :-O

Gość ffssdff
organy ścigania mogą wszcząć śledztwo przeciwko mężowi o znęcanie nad rodziną na twój wniosek,,tym się zajmuje chyba prokuratura - to jest jedna sprawa. składanie rozwodu o winie męża to druga sprawa i masz tym największą wygraną, jak będziesz skladać rozwód nie zapomnij tam złożyć wniosku o eksmisję psychola, w tym mogą Ci pomóc prawnicy bezplatnie w ośrodku pomocy rodzinie

Gość ffssdff
napisz gdzie mieszkasz,, moze znajdę ośrodki które pomagają rodzinom patologicznym bo tam możesz dostać wsparcie psychologiczne i prawne - i to bezpłatnie

Gość ffssdff
takim psycholom nalezy ucinac jaja to jest poprostu załamka

Gość monika15921
na poczatku balam sie, zalezalo mi na dzieciach bylam sama nie mialam pracy i zajmowlaam sie niepelnosprawna corka i tak czas uplywal. teraz od 4 lat pracuje i stanelam na nogi. mam juz dorosle dzieci tylko ta najmlodsza corka jest z mna w domu

Gość ffssdff
aha i przy następnej awanturze dzwoń po gliny i niech aresztują go, bez litości i obaw

Gość monika15921
prawnika bezplatnego juz mam i wsparcie rowniez ale dziekuje za pomoc

Gość no wypiernicz go na powietrze
i zacznij zyc !!!!!!

Gość ffssdff
żal... Ty kobieto powinnas coś zrobić żeby mężuś poczuł kisiel w gaciach ze strachu!!!! jak sie wystraszy to spuści z tonu, tacy " faceci " to tchórze

Gość no wypiernicz go na powietrze
i ci faceci nie maja poczucia winy lub wyrzutow sumienia :-( zycze Tobie duzo sily i powodzenia!!! bedzie dobrze!

Gość monika15921
on jest tchórzem i to wielkim. mam obawy ze on tez moze wziasc dobrego adwokata ...

Gość ffssdff
jakby co to ja też mam niedosłuch obustronny:) jestem po studiach, idę na kolejne, mam 28 lat i trzymam kciuki...