Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz_18

Moja dziewczyna sie nie

Polecane posty

Gość mariusz_18

myje! masakra jakaś powiedzcie co ja mam robić ? Nie no bez przesady myje sie raz na 3 dni !!mówiłem jej raz o tym, a ona nic, nie musze mówić jak sie czuje gdy dochodzi do zbliżenia, w sumie narazie tylko sie bawimy, ale ona mi karze robić minete !! kurwa poprostu masakra strasznie jej tam śmierdzi, jak o tym jej mówie to słysze tylko odpowiedz "przesadzasz" albo "wymyślasz". Kurna ludziska weźcie coś mi poradzcie bo już nie moge z nią...:(

Gość mariusz_18
to wyżej to oczywiście podszyw czekam na porady.

Gość moja rada tez sie nie myj
niech poczuje jak to jest a na minety sie zwyczajnie nie zgadzaj narazie az do niej nie dotrze

fuj:( powiedz jej ...ze jej nie dotkniesz, nie przytulisz ...jeżeli nie zacznie dbać o higienę osobista

Pogadaj z nią poważnie albo jest tez inny sposób: Możesz przed waszymi zabawami zaprosić, wciągnąć jak kto woli ;P ją do łazienki do wanny czy prysznica puścić wodę i tam sie bawić przy okazji się oczywiście myjąc na wzajem.

Gość mariusz_18
ludzie nie czytacie już jej to mówiłem może nie tak dosłownie, bo boje sie, że może ją to zaboli, a kocham ją. Przecierz nie powiem jej tekstu w stylu: "śmierdzi ci cipa umyj sie bo cie nie tykne" :o

Gość mariusz_18
wiecie mieszkamy z rodzicami i nie ma tak łatwo, żeby sie razem umyć, pozatym mamy tylko wanny.

Gość moja rada tez sie nie myj
ale piowiedz inaczej: kochanie ale Twoja wagina ma dziś śledziowy zapach