Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajednamama

Czy Wasze tesciowe..

Polecane posty

tez doprowadzaja Was do bialej goraczki??? Moja ciagle sie wtraca,wszystko wie lepiej..a to ze mam dawac dziecku wapno(nawet mi je kupila-dla dzieci od 6roku zycia!a moje ma 7 miesiecy!) a to ze powinien spac na boczku(mam go przywiazac czy jak??)a to ze nie powinien juz sie budzic w nocy na jedzenie.. Mam czasem juz tak dosc,ze szok...Ogolnie fajna z niej babka,wiem,ze sie stara itd,ale nie rozumie,ze przez 25lat troche sie pozmienialo.. Czy to az takie dziwne,ze 7miesieczne dziecko budzi sie raz w nocy na jedzenie??

moja jadl w nocy do roczku.oczywiscie kazdy madry twierdzil,ze juz dawno nie powinna,lacznie z moim tata,ktory o dzieciach zbyt duzego pojecia nie ma. doslownie po urodzinkach sama zrezygnowala i od 2 miesiecy nie budzi sie na jedzenie,ale na wszelki wypadek na noc biore jej picie,bo czasem budzi sie,napije i idzie spac dalej. moja tesciowa tez czasem ma "cenne rady",ale staram sie nie zwracac na nie uwagi i po prostu zawsze to przemilcze

Gość wqewqewqe
agawerka Jaki brzydki rudzielec :o Fujjj :o

ja wiem,pomaranczo,ze tak pomyslalas,gdy wlasnie spojrzalas w lustro :) mojemu dziecku kolor wlosow sie zmieni,a Ty z daltonizmu i sarkazmu nigdy sie nie wyleczysz ;)

Ja jeszcze przed ślubem kilka lat (najprawdopodobniej) a już wiem że mimo że teściowa miła i spokojna kobita to nie bedziemy dla siebie "przyjaciółkami"... Ja jestem antyklerykalna a ona kocha kościół...

Gość o w ch*j, ten 15miesięczniak
agawerka, nie słuchaj poyebanych pomarańczy! masz super córę i wypasioną ma koszulkę!:D

dzieki ;) no jak widac niektorzy musza ulzyc swoim niepowodzeniom zyciowym na kafeterii, ale to osobny temat :D co do tesciowych...ja z moja tez nie jestem nadto zzyta,ale pogadamy spokojnie,nie klocimy sie. staramy sie nie wchodzic sobie w droge :D

Gość teqrwa
ładne dziecko- wcale nie rude. Myslałam ze chłopiec

Gość wystraszona!!!
Wredny rudzielec:o Ja też widzę rude kudły :o

Gość mój ma 15 miesięcy i jest
akurat spanie na boku nie jest głupie - dobre żeby dziecku się główka nie zdeformowała, najlepiej od urodzenia kłaść raz na jednym boczku raz na drugim.... z tym wapnem to nie wiem o co chodzi? a jedzenie to normalka, mój jadł do 10 miesiąca gdzieś, szwagierki córka za tydzień będzie miała roczek i je 2x w nocy. ...wniosek taki z red teściowej należy korzystać wybiórczo :D

nie tylko teściowa, ale wszyscy dają "świetne" rady. od teściowej słyszałam tylko że mam za chude albo za tłuste mleko (w zależności od okoliczności - jak synek budził sie w nocy to za chude, jak miał kolkę za tłuste), że go głodzę (przytył 1,5 kg przez miesiac), że go noszę (miał kolki), że za mało go noszę (wolał pełzać i raczkować niż być na rączkach), że mu uszy przeziębię bo czapki nie ma (jakoś uszka ma zdrowe), ze będzie chory bo skarpet nie nosi, że powinien jesc to czy tamto, że w nocy sie długo budził a nie powinien, że jest jakiś dziwny bo jako jedyny w rodzinie ma alergię (nic by w tym dziwnego nie było poza tym , ze synek jej córki tez miał alergię :P). od ciotki męża (nigdy dzieci nie miała, nawet w ciąży nie była) - że kopniaki dziecka nie mogą bolec bo ono jest małe :P, że poród nie boli, że po porodzie nic nie boli, bo co ma boleć, że dziecko powinno spać na poduszce, ze powinnam pić mleko modyfikowane jak piersią karmiłam a mały miał skazę itp itd i tak wymieniać by można w nieskończoność :) mówię tak tak, dziękuję za radę i robię swoje :D

ojejku przepraszam!!zmylila mnie ta koszulka!!!i krociutkie wloski..no ale u dzieci to chyba nietrudno sie pomylic...ale mi glupio strasznie....

Gość wystraszona!!!
Ale jej głupio:( Żeby czasem się nie posrała na miękko z tego podniecenia:( Zafajdany rudzielec :(

Gość hanka ale lipa
no dziecko brzydkie okropnie, faktycznie:O

Gość wystraszona!!!
takajednadzifka Współczuję 💤

powiedz tesciowe,, nie twoj cyrk i nie twoje malpy, , albo ,,mamusiu ale ty swoje dzieci juz wychowalas, daj i nam wychowac,,!!! ALBO POWIEDZ ;tesciowa z nami do srodka spac, raz corka a tesciowa dwa razy i bedzie COOL :-P .:D

Gość Śliczna dzidzia
a mi się ten dzidziuś podoba. świetny ma uśmiech... :)

Gość mój ma 15 miesięcy i jest
wstrętne jesteście z tym dzieckiem i chyba rudzielca prawdziwego nie widziałyście :P z resztą nawet jeśli byłoby rude, to dlaczego od razu paskudne? ps moim zdaniem dziecko fajne do tego radośnie uśmiechnięte! a to, że się innym nie podoba? z brzydkich dzieci podobno wyrastają najładniejsi ludzie ;)

Gość hanka ale lipa
bzdura! Ja byłam śliczna, miałam czarne loczki. Dziecko cud - do dzis mi zostalo. A moja kolezanka byla chuda, długa, biała, brzydka i do dnia dzisiajeszego wygląda jak glizda:O